language

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3945]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Kétszer kétmillió forintot és birkapörköltet kért ügyfelétől egy korrupt ügyvéd

Korrupció miatt indult eljárás egy szolnoki ügyvéd ellen a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóközleménye szerint. Miután 2011-ben megkereste őt egy férfi, akinek a lánya ellen közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás, az ügyvéd azt ajánlotta neki, hogy kétmillió forintért cserébe elintézi, hogy ne vegyék el a lánya jogosítványát, és csak pénzbüntetést kapjon.

Boldog István EU-s pályázatokról ad tájékoztatást polgármestereknek

Pazar posztot rakott ki Facebookra Boldog István fideszes országgyűlési képviselő. Arról a Boldog Istvánról van szó, akit az ügyészség a kabinetfőnökével, Fehér Petrával és másik hét emberrel együtt tavaly decemberben vádolt meg hivatali vesztegetés elfogadása és az uniós pályázatok befolyásolása miatt.

NAV-os vezető ellen emelt vádat az ügyészség korrupció miatt

Egy regionális bűnügyi igazgatóság osztályvezetője és egy könyvelő cég közösen azt ajánlották fel vállalkozásoknak, hogy pénzért leállítják a velük kapcsolatos adóhatósági eljárásokat. Összesen hét vádlottja van az ügynek, amelyben még lőfegyvert is lefoglaltak a nyomozás során.

Korrupció miatt emeltek vádat a NAV korábbi osztályvezetője ellen

A Központi Nyomozó Főügyészség vezető beosztású személy által az előnyért hivatali kötelességét megszegve, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat hét személy ellen a Fővárosi Törvényszéken.

Feketepénzekkel csábíthatták át az amatőr focistákat az MLSZ elnökségi tagjának választókörzetében

Egy két évvel ezelőtti Békés megyei büntetőügy vádlottja nyíltan beszélt arról, hogy Kondoros feketén, pénzt kínálva próbált labdarúgókat csábítani a helyi amatőr focicsapathoz. A helyi fideszes képviselő, Dankó Béla az MLSZ elnökségének is tagja.

Rossz hír a vizes vb-s Balogh Sándornak: több vádlott az első szóra bevallotta a bűnösségét

Három vádlott esetében is ítélet született azon a bírósági előkészítő ülésen, amelyen a vizes vb megrendezésére létrehozott állami cég egykori gazdasági igazgatójának, Balogh Sándornak is ott kellett volna lennie, ha nem szökött volna külföldre.

16, az ukrán–magyar határon dolgozó pénzügyőr ellen emeltek vádat korrupció miatt

Tizenhat volt pénzügyőr ellen emeltek vádat az ukrán határszakaszon korrupció miatt, írja az MTI a Központi Nyomozó Főügyészség információi alapján.A nyomozás a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése után indult el üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása miatt. A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vádirata szerint a Beregsurány közúti határátkelőhelyen dolgozó pénzügyőrök a Magyarország területéről Ukrajnába kilépő és általános forgalmi adót visszaigénylő emberektől rendszeresen jogtalan előnyt, jellemzően készpénzt fogadtak el az ügyintézés során.
Találatok: [3945]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>