language

Intézmények:

Magyar Követeléskezelő Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Az állam rossz hiteleket vásárolt az MKB-tól

Az MKB Bank értékesítette lakossági nemteljesítő hiteleinek egy részét – értesült az Index.hu. A vevő az állami Magyar Fejlesztési Bank (MFB) leányvállalata, vagyis a Magyar Követeléskezelő (MKK) Zrt. volt.

Nem ment el egy hét alatt a 18 milliárdos adóssághegy

Egy sikkasztás miatt három év börtönre ítélt egykori felszámolóbiztost is bevont az MKK Magyar Követeléskezelő Zrt. egy közel 18 milliárdos tartozáscsomag értékesítésébe. A Zrt. előzőleg egyetlen hét alatt próbálta eladni az óriási adóssághegyet, a pályáztatás azonban eredménytelen volt.

Keller feljelentést tett MFB-ügyben

Keller László, a Miniszterelnöki Hivatal közpénzügyi államtitkára szerint több százmillió forintos hűtlen kezelés és csalás gyanúját veti fel egy, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és a Magyar Követeléskezelő Rt (MKK Rt.) által korábban lebonyolított ügylet. Az államtitkár ismeretlen tettes ellen tett feljelentést az ügyben.

Feljelentéseket tett a Kehi MFB-ügyben

A Kehi több, az MFB tulajdonában lévő cég vizsgálatakor bűncselekmény nyomaira bukkant, ezért feljelentést tett. A BÁV, a Defend, az NA Rt. és a Konzumbank is szerepel a gyanúsítottak listáján.

A jobboldali sajtó pénzügyi helyzete: A Nemzet-védelem stratégiái

Találatok: [9]  Oldalak:   1