Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Medcenter Kft. highlight_off
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Hűtlen kezelés miatt nyomoznak a BAZ megyei kórházban

A Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást folytat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház és a Medcenter Kft. között kötött szerződések miatt – erősítette meg információnkat az ORFK sajtóosztálya. Ahogy lenni szokott, a folyamatban lévő nyomozásról nem közöltek részleteket.

Egy békemenetes kórházigazgató felmentésének különös története

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma több mint egy hete nem hajlandó megerősíteni, hogy felmentették a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház főigazgatóját, pedig azóta már az egészségügyért felelős államtitkár is bejelentette, hogy új feladatot szánnak Csiba Gábornak. A menesztett főigazgató hiába lépdelt a békemenet első sorában, eltávolították a miskolci Fideszből, és bár egy felfüggesztést már túlélt, a milliárdos korrupciógyanú és a sorozatos botrányok után végleg mennie kell a megyei kórház éléről.

Sorra privatizálják egészségügyi intézményeiket a fideszes önkormányzatok

Miközben a Fidesz országos politikusai minden fronton az egészségügy magánosítása ellen küzdenek, a legnagyobb ellenzéki párt helyi szervezetei egymás után adják magánkézbe a helyi kórházak és szakrendelők üzemeltetését.
Találatok: [3]  Oldalak:   1