language

Intézmények:

Mészáros és Mészáros Zrt. highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:

Személyek:

Palich Etelka highlight_off

Mészáros és Mészáros Zrt.

"Cégünket 2001-ben alapítottuk, amely azóta is 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozásként felel meg az építőipar szakmai kihívásainak, és vált az építőipar meghatározó piaci szereplőjévé."

Mészáros Lőrinc egyik első cége, amely 2010 után sorra nyeri a közbeszerzéseket, és az egyik legprofitábilisabb építőipari céggé vált. A cég a Mészáros Építőipari Holding Zrt., az pedig az OPUS GLOBAL Nyrt. tulajdonában van.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1]  Oldalak:   1

Valaki nagyon megbocsátott: Simicska-emberek kezébe kerül a teljes magyar úthálózat

Eddig csak mínuszos hírként futott végig a sajtóban, hogy Simicska Lajos egykori főbizalmasa, Németh Lászlóné lesz a Magyar Közút felügyelőbizottsági elnöke. Pedig a helyzet pikánsabb: a kormány által 35 évre kiszervezett sztrádafejlesztés és -üzemeltetés magáncégeit is olyanok irányítják, akik a kormányfővel összekülönbözött pénztárnok-üzletember legfontosabb bástyái voltak. Például a nyitóképünkön Némethné mellett figyelő egykori államtitkár, a vízummutyikat is segítő Farkas Imre, valamint a kitaszított milliárdossal mindig egy lapon említett Szőke Gábor. Az államkapitalista „posztozkodás” során persze nem csak Simicska hívei kelnek új életre: a közszférától az év elején visszavonult Magyar Péter – Varga Judit miniszter hitvese – ugyancsak közutasként tér vissza a NER első ligájába.
Találatok: [1]  Oldalak:   1