language

Lapok:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tűzvész derített fényt a zavaros viszonyokra

A felszámolás alatt álló Reiner Multikom Kft. bő tíz éve harcol a telephelyeinek is otthont adó „ipari park” üzemeltetőivel, a Mechanikai Művek Rt. gyakran változó nevű utódaival. A felszámoló néhány különös döntése után ez a harc most eldőlni látszik.

Bedöntött balatoni szállodák lenyúlása - II. rész

A balatonlellei BL Apartments & Yachtclub (BLYC) üzemeltetőinek csődje, illetve az ezt követő felszámolási eljárás olyan korrupciós állatorvosi ló, amely számos járulékos bűncselekmény – csalás, pénzmosás, adócsalás – alapos gyanúja mellett a vásárlók megkárosítását, a munkavállalói jogok semmibe vételét is felveti.

Milliós prémiumot kaptak a BKV vezetői?

Prémiumot és jutalmat is kaptak a BKV vezetői, sőt, a mainap.hu úgy tudja: decemberben elvont üzemanyagkártyáikat is visszakapták a vállalat cégautót használó menedzserei. A BKV a múlt héten még azt közölte: a dolgozók bérkompenzációjára sincs pénz.

Bedöntött balatoni szállodák lenyúlása - I. rész

A siófoki Hotel Casa Perla és balatonlellei BL Apartments & Yachtclub (BLYC) üzemeltetőinek csődje, illetve az ezt követő felszámolási eljárás olyan korrupciós állatorvosi ló, amely számos járulékos bűncselekmény – csalás, pénzmosás, adócsalás – alapos gyanúja mellett a vásárlók megkárosítását, a munkavállalói jogok semmibe vételét is felveti.

Nyugdíjba ment a bíró a felelősségre vonás elől

A felszámoló cégek legnagyobbjai mind részt vettek a magyar gazdasági rendszer átalakításában. A kapitalizmusra való áttérést, a közvagyon magánkezekbe juttatását a többség kizárólag a privatizációs folyamattal azonosította éveken át, de ma már látszik, hogy a második, hosszabban elhúzódó fázist felszámolásokon keresztül vitték véghez a közvagyon felett diszponálni képes személyek.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>