language

Intézmények:

Személyek:

Szanyi Tibor highlight_off

MSZP

A Magyar Szocialista Párt (röviden: MSZP) magyarországi balközép szociáldemokrata párt, 1989. óta jelen van az Országgyűlésben. A párt 1989-ben alakult az akkori állampárt, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) volt tagjaiból 1989. november 21-én. 1994 és 1998, illetve 2002 és 2010 között Magyarország kormányzó pártja volt. A 2010-es választás óta ellenzékben politizál.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Brüsszelben puccsolták meg Szanyit

Korábban nem akart lemondani a delegációvezetésről, szerda este mégis megtette. Más forrásból megtudtuk, ha nem mond le, szavazással leváltják. Nem volt egyszerű az interjút elkészíteni a Brüsszelben tartózkodó Szanyi Tiborral, aki a rossz telefonvonalra és a körülményekre hivatkozva inkább írásban válaszolt az amúgy szóban is feltett kérdésekre.

Már az ügyészség érdeklődik a leghatalmasabb emberek "titkos" ügyében

Az ügyészség a III. kerületi rendőrkapitányságra bízta annak kiderítését, hogyan kerültek fel a világhálóra azok a hangfelvételek, amelyeken az UD Zrt volt vezetői többek között Csányi Sándor OTP-elnökkel és Hernádi Zsolt Mol-vezetővel diskurálnak.

Újabb titkos UD Zrt.-felvételek: Megkörnyékezte az OMV Szanyit?

Több tucat, valószínűleg az UD Zrt. elleni titkos nyomozás során keletkezett hangfelvételt tett közzé a YouTube-on egy magát Hungarian Democratként jegyző ismeretlen.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>