language

Intézmények:

Személyek:

Tóth József (Polgár) highlight_off

MSZP

A Magyar Szocialista Párt (röviden: MSZP) magyarországi balközép szociáldemokrata párt, 1989. óta jelen van az Országgyűlésben. A párt 1989-ben alakult az akkori állampárt, a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) volt tagjaiból 1989. november 21-én. 1994 és 1998, illetve 2002 és 2010 között Magyarország kormányzó pártja volt. A 2010-es választás óta ellenzékben politizál.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Gyurcsány: bűzlenek az ügyészségi gyanúsítások

A volt miniszterelnök szerint "a politikai beavatkozás ocsmány szagától bűzlenek" a választások előtt felgyorsuló ügyészségi eljárások, gyanúsítások, amelyek rendre helyben esélyes szocialista polgármestereket érintenek.

Az MSZP-sek lepapírozták az ügyet – érintett a helyi jelölt is

Első fokon 480 napnak megfelelő pénzbüntetéssel sújtotta a bíróság Petrohai Barnabást, a 2004–2008 között MSZP által vezetett hajdú-bihari önkormányzat M3 Kht.-jának egykori titkárát.

Erzsébetváros csak a jéghegy csúcsa

A napokban hosszabbították meg Hunvald György erzsébetvárosi polgármester előzetes letartóztatását. A VI. és VII. kerületi botrányokon kívül hazánkban csupán az elmúlt egy évben még 12 önkormányzati bűnügy pattant ki.

Hangfelvétel: az MSZP-s képviselő 30 milliós hiányt akart eltüntetni (+videó)

Egy közpénzzel támogatott önkormányzati kht. 30 milliós hiányát akarta lepapírozni egy szocialista politikus Hajdú-Biharban. Ezt a hírTV birtokába került, három évvel ezelőtti hangfelvétel bizonyítja.
Találatok: [7]  Oldalak:   1