Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Ókovács Szilveszter highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Pénzügyi biztost kapott a nyakába, saját kirúgásával viccelődik az Opera főigazgatója

Jegyáremelés mellett is ötvenezerrel több néző, növekvő tao-felajánlások, egyre sikeresebb rendezvényi bérbeadások – csak úgy sorjázik az öndicséret Ókovács Szilveszter operaházi főigazgató karácsonyi körlevelében, amelyet a dolgozóknak küldött ki. Panaszra tényleg nem lenne oka: 23 milliárd forintnyi állami pénzből újul meg az épület, újabban az ingyenes M5-ös csatornán is felületet kap az intézmény, szponzori adományként pedig BMW-ket használ a vezetőség.

Mennyit érnek meg az államnak Ókovács Szilveszter tanácsai?

Jelenleg is még hatályos az a szerződés, amelynek értelmében Ókovács Szilveszter, az Operaház kormánybiztosa a felsőoktatással kapcsolatos stratégiai kérdésekben ad tanácsot a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak.

Ókovács kínos ellentmondásai

A vezetőknek átlag 40 százalékkal emelték a fizetését, wellness-szállodában tartanak félmilliós csapatépítést, és közben tömeges leépítést terveznek az operaházban. Az egyre zavarosabb helyzetben ma már egyenesen úgy tűnik: pénzügyileg jobban járna az operaház, ha csúszna az Erkel Színház újranyitása.

Kettős szereposztások

Augusztusi kinevezése óta négy külső tanácsadói szerződést kötött Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház kormánybiztosa. Mára - hosszú harc és a törvényes határidő sokszoros túllépése után - sikerült azt is megtudnunk, hogy mennyiért.

Ókovács Szilveszter: 10 hónap munkáért 3,3 milliós jutalom

Több mint 3,3 millió forint jutalmat kapott Ókovács Szilveszter, a Duna TV egykori vezérigazgatója a csatorna élén eltöltött tíz hónapos munkájáért – derült ki a Közszolgálati Kuratórium december 14-i tanácskozásának jegyzőkönyvéből, amit a napokban hoztak nyilvánosságra.
Találatok: [8]  Oldalak:   1