Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Patyi András highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>

A Momentum szerint nem pártatlan az NVB elnöke

Kifogást nyújtott be a Nemzeti Választási Bizottsághoz a Momentum elnöke, Fekete-Győr András, amiért Patyi András, az NVB elnöke szerdán felszólalt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campus átadásán (Patyi az NKE rektora is).

A Kúria szerint sem összeférhetetlenek Patyi tisztségei

Helybenhagyta a Kúria szerdán a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) múlt pénteki határozatát, amelyben elutasította a Patyi András, az NVB elnöke tisztségei összeférhetetlenségének megállapítása iránti indítványt.

Igaztalan vádakat emleget az uniós pénzt két kézzel szóró közszolgálati egyetem, miután nyomozás indult ügyükben

"A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) nyitott bármely hazai vagy uniós vizsgálatra, mert az intézménynek nincs takargatnivalója. Ellenünk zajló nyomozásról nincs tudomásunk, ugyanakkor örömmel vesszük, ha végre szabályos vizsgálat keretében tudjuk tisztázni magunkat az igaztalan vádakkal szemben, amelyek az elmúlt hónapokban értek minket." Ezzel kommentálta a Patyi András vezette Nemzeti Közszolgálati Egyetem a szerda reggeli cikkünkben ismertetett fejleményt, vagyis azt, hogy a NAV Bűnügyi Igazgatósága nyomozást rendelt el költségvetési csalás gyanúja miatt.

Két marékkal szórja az uniós pénzt Orbán kedvenc egyeteme, nyomozás indult az ügyben

Kezd egyre kellemetlenebbé válni a helyzet a Patyi András vezette Nemzeti Közszolgálati Egyetem számára, pedig másfél éve nagy volt az öröm az NKE-n, amelynek kiemelt szerepet szán a kormányzat a felsőoktatásban és a közigazgatási utánpótlás-nevelésben. Két, uniós pénzből finanszírozott, összesen 29 milliárd forintnyi keretösszegű projektet nyert el 2016 tavaszán az egyetem. És most ezek kapcsán került slamasztikába az intézmény.

Hadházy cáfolja Orbán kedvenc egyetemét

Bár a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) csütörtökön azt állította, hogy „Hadházy Ákos ellen büntetőeljárás zajlik„ ám az LMP-s politikus ezt lapunknak most egyértelműen cáfolta.

Milliárdos korrupciót gyanít az LMP a közszolgálati egyetem pályázatainál

Hadházy Ákos, az ellenzéki párt társelnöke csütörtökön Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, az „egyetemek gyilkolása és a civilek csillagozása mellett” nem kapott elég figyelmet, hogy az unió ellenőrei rendkívül súlyos visszaélések gyanúját vetették fel az NKE-nél.

Kétszer is rárepült az EU pénzére a Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Nemcsak az az uniós pénzből finanszírozott projekt fut a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE), amelyről megírtuk, az Európai Bizottság ellenőrei durva túlárazásokra és indokolatlan költségekre bukkantak benne, ezért kérdőre vonták a programot jóvá hagyó, azt ellenőrizni is hivatott, a Miniszterelnökségen belüli Irányító Hatóságot, hanem egy másik, szintén több milliárd forint összegű uniós projekt is. Ami érdekessé teszi ezt, hogy ez a 11,5 milliárdos projekt nagy átfedést mutat az elsőként említett, 17,5 milliárdos, az EU aggályait kiváltó programmal – derült ki Hadházy Ákos LMP-társelnök e heti Korrupcióinfóján.

Kúria: Törvénysértő a kormány hirdetése

Törvénysértő volt a kormány fizetett politikai hirdetése – döntött a Kúria, felülbírálva a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) korábbi határozatát. Eszerint a Magyar Időkben szeptember 6-án megjelent fizetett kormánypárti politikai hirdetés sértette a választás tisztaságára, a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlásra vonatkozó alapelvet azzal, hogy alig volt látható rajta a megrendelő, azaz a kormány.
Találatok: [12]  Oldalak:   1 2   >  >>