Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Pölöskei Gáborné highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Áder húga: a NAV nyomozói erősen csalásgyanús ügyben zárták le a nyomozást abszurd indoklással

A NAV nyomozói pár nappal ezelőtt annak ellenére megszüntették a nyomozást a KLIK gyanús szoftvervásárlásainak ügyében, hogy ők maguk is leírták: a Klebelsberg Központ félmilliárd forintot fizetett ki olyan szoftverekért, amiket senki se látott; 30 millió forintot fizetett ki a KLIK egy olyan tanulmányért, aminek a szövege 100 százalékban megegyezett egy már kifizetett másik tanulmányéval; az ügyben két kormányszerv is súlyos visszaélésekre utaló nyomokat talált.

Egymilliárdosat füllentett Áder János húga a Klik élén

Azt mondták, működnek a két éve 900 millió forintért vett szoftverek, amelyeknek az ország közoktatási intézményeit kell összefogniuk. Aztán azt mondták, majdnem működnek, de a beüzemelésre haladékot kaptak. Amikor pedig Hadházy Ákost végre beengedték az ország legnagyobb munkáltatójához, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz, kiderült, hogy szinte semmi nem működik. Sőt, van, amit már kukáztak.

"Hazudott a Klik volt vezetője" - Feljelentenek Hadházyék

Feljelentést tesz az LMP az egykori Klebelsberg Intézményfenntartó Központ 900 millió forintról induló, ám végük 2,5 milliárd forintba kerülő informatikai beszerzésével kapcsolatban, az ellenzéki párt szerint ugyanis az uniós forrásból kifizetett rendszer szinte egyáltalán nem működik.

Áder János húga lesz a Klik új vezetője

Március elsejétől Pölöskei Gábornét nevezik ki a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik) vezetőjének, közölte az emberi erőforrások minisztériumának sajtóosztálya csütörtök este. Pölöskeiné miniszteri biztosként az intézményrendszer szakmai átalakításában is részt vesz majd, tették hozzá.
Találatok: [6]  Oldalak:   1