language

Kulcsszavak:

rágalmazás / becsületsértés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [324]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Horváth Csaba részletes vallomásban írta meg az ügyészségnek, miért hazugság szerinte a korrupciós vád

Hosszú, hétoldalas szövegben írta le álláspontját Horváth Csaba, Zugló ellenzéki polgármestere arról, hogy egy tanúvallomás miatt belekeveredett egy korrupciógyanús ügybe. A szöveget elküldte a sajtónak, és írásbeli vallomásként elküldte az ügyészségnek is. Emlékeztetőül: egy nagy számlagyáras nyomozás során az egyik gyanúsított, Fuzik Zsolt azt vallotta, hogy korrupciós pénzeket fizettek Horváthnak, mint ahogy több másik MSZP-s politikusnak is.

A vádlottak padjára került a fideszes polgármester az egymást vádoló gyulai városvezetők harcában

Görgényi Ernő fideszes polgármestert Galbács Mihály, egykori alpolgármestere vádolja rágalmazással, mert megpróbálta őt korrupciógyanúba keverni. Újabb részletek derültek ki a gyulai Fidesz-frakció működéséről.

Nem voltam hajlandó ezekre a mutyikra – kitálalt Kósa Lajos volt fideszes polgármester

Hamis volt a több száz milliós vád, pert nyert a VII. kerületi önkormányzat az Origo ellen

A jogerős ítélet szerint az Origo internetes lap a 2020. augusztus 8-án „Niedermüller Péter több száz millió forintot játszik át az önkormányzat kasszájából egy parkolási cégnek” című írásával megsértette a felperes jóhírnévhez fűződő személyiségi jogát.

Cseh Katalint korrupcióval vádolják, ő tagadja a vádakat, és pert indít

„A fideszes propagandagyárban összedugták a fejüket, és egy lejáratónak nehezen nevezhető írás született. Milliárdokat összeszedő politikusról és állítólagos korrupcióról beszélnek, ami hazugság” – kezdte keddi Facebook-bejegyzését Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője azután, hogy kedden több hírportálon is megjelent a feltételezés, ő lehet az a politikus, aki cége és ún. „haveri cégek” révén több milliárd forint európai uniós támogatást és több százmillió forintnyi közbeszerzést is elnyerhetett.

Rágalmazási per lett a gyulai korrupciós vádakból

Sajátos fordulatot vett csütörtökön a Békéscsabai törvényszéken az a rágalmazási per, amelyet Görgényi Ernő, Gyula fideszes polgármestere indított az őt korrupcióval vádoló volt gazdasági alpolgármester ellen.

A gyulai fideszes polgármester egykori fideszes alpolgármesterével csapott össze a bíróságon

Volt-e összefonódás, volt-e összedolgozás a gyulai városvezetés és egy vállalkozói kör között, voltak-e korrupciós jelenségek? Vagy mindez csak galád rágalom, hazugság és sértettségből adódó magánakció? Egyebek között erről szólt a nagy nyilvánosság előtt, különösen nagy érdeksérelmet okozó rágalmazás vétsége miatti csütörtöki tárgyalás Görgényi Ernő gyulai fideszes polgármester és egykori pártbéli alpolgármestere, Galbács Mihály között a Békéscsabai Járásbíróságon

Vásárhelyi lejáratás: a főszerkesztő nem tudja, hogyan került fel a botrányos cikk az oldalra

Uniós pénzek szabálytalan elköltésével gyanúsította a Fidesz-barát vasarhely24.com Berényi Károly alapítványát, az októberben alpolgármesterré választott orvos perelt, de a főszerkesztő nem megy el a tárgyalásra.
Találatok: [324]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>