language

Kulcsszavak:

repülőtér / légügy highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [144]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Hajrá, Csabagyöngye!

Úgy tűnik, Magyarország a világ egyik leggazdagabb országa. Az egyik perifériás megyeszékhelyen, Békéscsabán a Modern Városok Programja és az országos stadionfejlesztés négy beruházásából három felesleges, a negyedik pedig sokkal olcsóbban kivitelezhető lenne.

Reptérrel együtt vásárolt gabonatermesztő céget Mészáros az árrobbanás közepén

Két új agrárvállalkozást is alapított a hetekben a felcsúti milliárdos, és az egyik már fel is vásárolt két gabonatermelő, illetve -kereskedő vállalatot. Mindezt akkor, amikor az ukrajnai háború következtében valószínűleg kiesik a világkereskedelemből az orosz és ukrán gabonatermés jelentős része, noha ez a két ország adja a világ élelmiszer-kereskedelmének a 12 százalékát.

Pénz beszél: a NER-lovag, aki tovább üzletel a szankciós listán szereplő oroszokkal

Egyelőre nem zavartatja magát az Oroszországot érintő szankciók és az üzleti etika által a kormánykedvenc üzletember: a rendszerbe mélyen beágyazott Szalay-Bobrovniczky Kristóf zsíros vasúti biznisze egy orosz óriáscéggel nem állt le.

Az orosz milliárdosoknak is kulcsfontosságú, hogy Magyarország legyen Putyin trójai falova

Az üzleti életben is egyre erősebb orosz–magyar szövetségek egyengetik a hatalom birtokosainak bebetonozását.

Lecserélték a magyar befektetőket, ma bejelenthetik az Újpest FC eladását

Kínai-magyar pénzből veszik meg belga tulajdonosától az Újpest FC fociklubot, pénteken jelentik be a megállapodást - értesült a Magyar Nemzet klub közeli forrásra hivatkozva. (Frissítés: szombaton jelentették be.) A cégbírósági adatokból az is kiderül, hogy a korábban 7 milliárd forintra becsült üzlet magyar szereplőjének, az SGF Silu Zrt.-nek januárban lecserélődtek a tulajdonosai, 46 százalékos részesedéssel megjelent Kovács Zoltán volt újpesti focista is. Ezt a céget jelölte ki a kormány tavaly a taszári reptér megvásárlására.

Nemigen lehetett kérdés, ki nyeri meg a honvédség helikopter-karbantartási közbeszerzését

A 2016-ban Rogán Antal minisztert helikoptereztető Fly-Coop Kft. új repülős vállalkozást alapított az amerikai International Defense & Aerospace Group LLC (IDAG) magyar leányvállalatával. Az IDAG-tól 2017-ben vett a magyar rendőrség helikoptereket, most pedig a honvédség helikoptereinek karbantartására kiírt közbeszerzést is elnyerte a cég.

Nagy a mozgás a taszári reptér és az Újpest FC környékén

A szóban forgó cégek vezetőinek esetleges politikai vonzalmai nem akadályai a közös üzletnek. A háttérben kínaiak sejlenek fel.

A kormánypropagandának dolgozó underground zenész a Századvég-cég egyedüli tulajdonosa

Fűrész Gábor, a Magashegyi Underground tagja része Orbán Viktor bizalmi körének.

Pápai szájmaszkgyártóknak adta a kormány a taszári repülőteret, az újpesti futballcsapattal bővülhet a portfólió

Németh János és Cseke István elkezdi a repülőtérbizniszt, majd beszállhat a sportüzletbe is. Piaci információk szerint kínai befektető csatlakozhat hozzájuk.

HVG Top 500: osztalékleltár – ilyen az, amikor az oligarchák szerények

Még a NER-oligarchák is megszeppentek kissé a járvány első évében: profitjuk nagyobb részét hagyták benn a cégeikben, és kevesebbet vettek fel belőle osztalékként, mint korábban. De azért persze nem csak maradt, jutott is. HVG Top 500, 6. rész.
Találatok: [144]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>