language

Helyek:

Románia highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [628]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Meglepően kevés pénzt kaptak tavaly a határon túli szervezetek – egy cseppel sem átláthatóbban

Az éves beszámoló szerint több mint 50 milliárd forintot osztott szét 2021-ben a kormány határon túli magyar szervezeteknek, ami az előirányzat duplája, viszont az előző évinek csak a harmada-fele. Az eszéki focicsapat Mészáros Lőrinc névleges kiszállása után is kapott pénzt.

Reptérrel együtt vásárolt gabonatermesztő céget Mészáros az árrobbanás közepén

Két új agrárvállalkozást is alapított a hetekben a felcsúti milliárdos, és az egyik már fel is vásárolt két gabonatermelő, illetve -kereskedő vállalatot. Mindezt akkor, amikor az ukrajnai háború következtében valószínűleg kiesik a világkereskedelemből az orosz és ukrán gabonatermés jelentős része, noha ez a két ország adja a világ élelmiszer-kereskedelmének a 12 százalékát.

Választási visszaélések élő közvetítés – Kitöltött szavazólapokat találtak Erdélyben

Ebben a közvetítésben az Átlátszó tudomására jutott választási visszaélésekről számolunk be, cikkünk folyamatosan frissül. Várjuk olvasóink jelzéseit az esetleges választási visszaélésekről Magyarországon az info@atlatszo.hu, Erdélyben az erdely@atlatszo.ro címen. Forrásainkat megvédjük, személyes adataikat nem adjuk ki senkinek az ő beleegyezésük nélkül.

Határon túli támogatások: Budapesten elzárták a pénzcsapot?

2021-ben a korábbi éveknél látványosan kevesebb támogatást ítélt meg a Bethlen Gábor Alap határon túli szervezeteknek. Erdélyben szinte teljesen elmaradtak a milliárdos nagyságrendű támogatások; a régi ingatlanberuházásokat még befejezik, de új beruházások alig indulnak.

Idehaza extraprofitot, külföldön csak veszteséget termel a kormány kedvenc útépítő cége

Próbál külföldön terjeszkedni a Duna Aszfalt, de az eredmények egyelőre nem említhetőek egy lapon az idehaza elért kiemelkedő növekedéssel és profitrátával.
Találatok: [628]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>