Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Sós Tamás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tagadott, fenyegetőzött, aztán inkább kijavította a vagyonnyilatkozatait Tasó László

Több millió forint állami támogatást és két telket is beírt régebbi vagyonnyilatkozataiba Tasó László államtitkár. Nem csapott nagy felhajtást a javítás körül, pedig nyáron még felháborodott, amikor megírtuk, hogy több nyilatkozata hibás. Másik tíz képviselő is rájött, hogy összesen 27 millió forintot elfelejtettek bevallani. Megnéztük, mennyire követik a szabályokat a hibás vagyonnyilatkozatokat beadó képviselők.

Sok képviselő kihagyta az állami támogatást a vagyonbevallásából

Az elmúlt öt évben több mint tizenöt képviselő hagyta ki a vagyonbevallásából részben vagy egészben az államtól kapott agrártámogatást, derítette ki a Direkt36. A képviselők annak ellenére tették ezt, hogy a vagyonnyilatkozati adatlapról egyértelműen kiderül, be kell vallaniuk az ilyen jellegű támogatásokat.

Plágiumgyanú: az MSZP kiváló jelöltnek véli Sós Tamást

Az MSZP kiáll a plágiumgyanúba keveredett Sós Tamás országgyűlési képviselő mellett és annak ellenére is indítja a választáson, hogy vizsgálat indul a doktori disszertációja miatt. A Célpont derítette ki, hogy Sós Tamás 150 oldalas disszertációjában 68 olyan rész van, amelyeket forrásmegjelölés nélkül, mások korábbi tudományos munkájából emelt át.

Rendelésre kaszálhattak

Az észak-hevesi LEADER egyesület elleni nyomozás vádemelési javaslattal zárult le. Az adatok szerint 143 millió forintnyi uniós pénz tűnt el az egyesületnél, a rendőrség tizennégy személyt gyanúsít harmincnégy bűncselekménnyel. Úgy tűnik, három Zuschlag-üggyel egyenlő az észak-hevesi LEADER egyesületnél történt visszaélés-sorozat.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>