Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Szentbalázs highlight_off
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Reagált a Somogy megyei főjegyző az uniós pénzből támogatott vidéki szálláshelyéről szóló cikkünkre

Pénteki cikkünk megjelenése előtt emailben kértünk tájékoztatást a “Zselici Hajlék” nevű szentbalázsi szálláshely üzemeltetőjétől, a 20 millió forint támogatás kedvezményezettjétől, Sárhegyi Judit megyei főjegyzőtől. Egyebek mellett azt kérdeztük, hogy a projekthez készült-e üzleti terv, abban milyen vendégforgalmi célszámok szerepeltek, ezek mennyiben teljesültek, meddig kell szálláshelyként üzemeltetni a házat. A főjegyző most megkapott válaszától nem lettünk okosabbak.

Főjegyzői hajlék a Zselic völgyében: falusi turizmus, vagy vagyongyarapítás fideszes módra?

Nemrég állt bíróság elé Mondok József, Izsák egykori polgármestere, aki a vád szerint 35 milliónyi fejlesztési támogatást használt fel saját céljaira. De rajta kívül több fideszes vagy pártközeli potentát falusivendéglátás-projektjénél merült fel a gyanú, hogy valójában saját maguknak építettek nyaralót. Somogy megye főjegyzője a Zselicben vágott bele a falusi vendéglátásba, de a 20 millió forinttal megtámogatott projekt nem sok bevételt produkál. Igaz, ha minden jól megy, már csak két évig kell a vendéglátással bíbelődni.

Kilencmilliót sikkasztott egy óvodai könyvelő Kaposváron

Jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntette miatt vádat emelt a Kaposvári Városi Ügyészség egy helyi nő ellen, aki egy iskola és óvoda könyvelő adminisztrátoraként több mint kilencmillió forintot tulajdonított el - közölte Fekete Róbert, a Somogy Megyei Főügyészség ügyésze pénteken.
Találatok: [3]  Oldalak:   1