Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Szy Sándor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Elfalaztak száz embert az ötödik kerületben

Képzelje el, hogy reggel felébred, és egy hatalmas fal magasodik ablaka előtt. Képzelje el, hogy az önkormányzatnál elmondják: sajnálják, de legálisan húzták fel. Soha többet nem látja a napfényt, mert egy vállalkozó hotelt épített bérháza udvarára, két méterre az ön ablakától, aztán belebontott egy védett épületbe, és a hivatal szerint mindez a jó ízlés jele. Ez nem Kafka-novella, hanem egy 5. kerületi történet.

Tűzfal az udvaron: félrevezette a hatóságokat a szállodatervező

Félrevezette a hatóságokat a tervezője annak az épülő belvárosi hotelnek, amelynek tűzfalát csak pár méterre emelték a szomszédos ház ablakaitól; az önkormányzat az építkezést is leállíttatná - olvasható a Belváros honlapjára feltett tájékoztatóban szerdán.

Karácsonyi ajándék volt a lakókat elfalazó hotel?

Az ötödik kerületben egy udvarra építettek fel egy szállodát. Az önkormányzat és a szakértők szerint minden rendben van vele. A lakóknak viszont nem tetszik az ablakoktól két-három méterre emelkedő tűzfal.

Vissza is bonthatják a lakókat elfalazó hotelt

Az ötödik kerületi önkormányzat leállítaná a Bohém Szálló építését. Egy udvart szinte teljesen kitöltő szállodát épített egy vállalkozó, sötétségbe borítva a körfolyosós ház lakásait.

Az ügyészség is vizsgálja az udvarra épített hotelt

Két vizsgálat is indult az ötödik kerületi Bohém hotel építése ügyében. Ahogy beszámoltunk róla, a kerület engedélyt adott arra, hogy Szy Sándor vállalkozó hotelt építsen egy bérház udvarára.
Találatok: [6]  Oldalak:   1