language

Személyek:

Takács Péter highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Elköltöttek egymilliárdot, majd kiderült, hogy a nemzeti laborcég életképtelen

Hiába indult nagy tervekkel a nemzeti laborcég, a centralizáció megbukott, a megyei kórházak kaphatják meg a feladatot. A finanszírozás egyszerre pazarló és szűkös, ráadásul áttekinthetetlen.

Bizonytalan, lesz-e szuperkórház, ám Kocsis Máté neje és a Megafon vezetője öt éve onnan kap fizetést

2018 óta készíti elő a dél-budai szuperkórház megépítését az állam cége. Az egészségügyi államtitkár nem tudta megmondani, hogy valaha elkészül-e a kórház. Takács Péter elismerte, hogy egy kapavágás sem történt, és „B-tervvel” készülnek. A beruházást irányító cégnél leépítés is volt. A létszámcsökkentés nem érintette Kocsis Máté feleségét és a kormánypárti Megafon Központ vezetőjét, akik öt éve kapnak fizetést a kétséges megvalósítású kórház projektcégétől.

Rogán 446 milliót, a legszegényebb államtitkár 4 milliót keresett tavaly

A kormány minisztereinek és államtitkárainak nyilatkozatot kell tenni vagyonuk mellett a jövedelmükről is. A személyi jövedelamadó- bevallás fő adatai 2021-ben azért érdekesek, mert számos új taggal bővült a kormányzat, így jól mutatják az adatok is, hogy kit és milyen kereseti szint mellől lehet a kormányzati szférába csábítani.

1,8 milliót keres a BKV-vezér, 27-en kapnak egymilliónál is többet a cégnél

A BKV száz, cégjegyzésre jogosult alkalmazottjából 27-nek a havi alapbére egymillió forint felett van, további 11 dolgozónak alig valamivel alatta – derül ki egy lapunk birtokába került dokumentumból. További 25 fő 700 ezernél többet keres havonta.
Találatok: [4]  Oldalak:   1