language

Intézmények:

Talentis Group Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [80]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>

Rákapcsolt idén a kifektetésre Mészáros Lőrinc, horvát agrárcég után bosnyák cementgyárat vett

A horvát után idén idén a bosnyák piacra is belépett a Mészáros Csoport azzal, hogy Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis megvette a Lukavac cementgyárat.

HVG Top 500: Orbán Viktor barátainak és kedvenceinek cégei most is ott vannak a profitrekorderek között

Érdekes mintázatok rajzolódnak ki néhány csúcsoligarcha – a nyereségrekorderek között is feltűnő – vagyonkezelőinek osztalékpolitikájában.

Mészáros Lőrinc izgulhat: boszniai nagybevásárlását vizsgálja az osztrák versenyhivatal

Ha az osztrák versenyhivatal is áldását adja, akkor már az utolsó akadály is elhárulhat a boszniai cementgyár megvásárlása elől. Mészáros Lőrincnek lett még egy magántőkealapja.

Mészáros Lőrinc ugyan jachtozni szeret, de lett még egy autókereskedése

Mészáros Lőrinc megint a gázra lépett és bővítette az autópiaci céghálóját: itt a Mészáros M1 Mobilitás Center Kft. Budaörsön kell keres

Kiemelt kormányzati cél Mészáros Lőrinc külföldi terjeszkedése

Vadai Ágnes kérdezte Szijjártó Pétert, hogy mekkora hiteleket kapott az ország leggazdagabb embere a horvátországi és bosznia-hercegovinai vásárlásokra.

Felcsút megint keresi a jégpálya kivitelezőjét, és 105 pár korcsolyát is venne

Bár az időjárás még nyári, a tél már óvatos léptekkel közeleg, amit a hűvös hajnalok mellett az is csalhatatlanul jelez, hogy a felcsúti önkormányzat elkezdett intézkedni, hogy legkésőbb november végére legyen jégpálya a faluban. Tavaly Mészáros Lőrinc egyik cége ajándékként telepített egyet, most azonban a település fizetne érte, és eszközöket is akar hozzá venni.

Szokatlan módszerrel jutnak egymilliárd forinthoz Mészáros Lőrincék

Ezúttal nem osztalékfizetés áll a háttérben, mint a legtöbb esetben. Ám hogy miért kellett meglépniük ezt most, arra nem világítanak rá a nyilvános dokumentumok, ráadásul anyagi problémákról szó sem lehet.

Sokat kivesz az adófizetők zsebéből Mészáros Lőrinc horvátországi bevásárlási rohama

Intenzív térfoglalásba kezdett Mészáros Lőrinc a horvát piacon. Ez nem is lenne baj, ha csak a saját pénzéből, s nem közpénzből "fektetne ki".

Mészáros Lőrinc osztrák cégtől vett cementgyárat, mészkőbánya is jár hozzá

A Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Talentis Group Zrt. kizárólagos tárgyalási jogot biztosító szándéknyilatkozatot írt alá az osztrák Asamer Baustoffe AG tulajdonában lévő Lukavac Cement d.o.o. felvásárlásáról – jelentette be közös keddi közleményében a Mészáros Csoport és az Asamer Baustoffe AG of Austria.
Találatok: [80]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>