Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off

Személyek:

Weiszenberger László highlight_off
Találatok: [61]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Zuschlag a Fidesz mellett szállt be a kampányba

Újra beszállt a választási kampányba Zuschlag János, aki tavalyi szabadulása óta folyamatosan támadja volt szocialista párttársait. Most egy helyi lapban érvelt a kiskunhalasi baloldal ellen azt hangsúlyozva, hogy jót tenne a városnak, ha kormánypárti polgármestere lenne. Az interjú megjelentetése ellen tiltakozva lemondott a hetilap főszerkesztő-helyettese, a baloldal pedig pereket helyezett kilátásba.

Börtönt kapott az exszocialista Weiszenberger

Két és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélte Weiszenberger László volt kiskunhalasi szocialista politikust befolyással való üzérkedés miatt a Zuschlag-perhez kapcsolódó ügyben csütörtökön jogerősen a Legfelsőbb Bíróság (LB).

Két és fél év börtönre ítélték el Weiszenberger Lászlót

Két és fél év letöltendő börtönre ítélte tegnap a Legfelsőbb Bíróság (LB) a pályázati pénzek "lefölözésével" vádolt volt kiskunhalasi MSZP-s képviselőt, kezdetben a Zuschlag-üggyel összefüggésbe hozott Weiszenberger Lászlót. Ezzel megerősítette a korábbi, csupán befolyással üzérkedés miatt kiszabott másodfokú ítéletet. A hivatalos személyként visszaélés vádját ugyanis az LB sem látta bizonyítottnak.
Találatok: [61]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>