Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

TIG Kht. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Enyhített büntetés Szabadinak

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Legfelsőbb Bíróság tegnap Szabadi Béla volt agrárminisztériumi államtitkárt hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt.

A fehérgalléros bűnözés csúcsai

„Aki keveset lop, azt elkapják, aki sokat, az megússza a felelősségre vonást” – hangzik az általános közvélekedés. Ezért meglepetést okozott, hogy Kulcsár Attilát, a több milliárd forintot elsikkasztó brókert első fokon komoly, nyolc éves börtönbüntetésre ítélték.

Szabadi Béla felfüggesztett börtönt kapott

Felfüggesztett börtönre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla Szabadi Bélát, az FVM egykori politikai államtitkárát hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt.

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Szabadi Bélát

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte nem jogerősen Szabadi Bélát, az Orbán-kormány földművelésügyi minisztériumának politikai államtitkárát hivatali visszaélés és hűtlen kezelés miatt a Fővárosi Ítélőtábla kedden.

Szabadi Béla büntetőpere: A magányos tettes

A gyanú szerint Simon bujtotta fel Szabadi Bélát

Két bűnügyben, együttesen 838 milliós vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsította meg a hét elején Simon Lászlót a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal. Ezekben a bűncselekményekben Szabadi Béla volt államtitkárt is gyanúsítják: Simont felbujtóként, Szabadit elkövetőként. Torgyán József egykori főtanácsadója vallomásában tagadta a törvénytelenségeket.

Cukorbaj – ÚJABB GYANÚK SZABADI ELLEN

Letartóztatták a Concordia Rt. volt vezetőjét

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte Korompai Nicolettet, az FVM-hez tartozó közraktározási vállalat volt vezérigazgatóját. Több százmillió forintos károkozással és emiatt hűtlen kezeléssel gyanúsítják a rendőrök, aki szerdán vették őrizetbe.

A napokban döntenek Szabadi mentelmi jogáról

A javaslatot már megküldték a Legfőbb Ügyészségnek, ahol várhatóan még a héten döntenek arról, hogy továbbítják-e a parlament mentelmi bizottságának. Az ügyet ismerő szakértők ugyanakkor biztosra veszik, hogy rövidesen megküldik a parlamentnek a mentelmi kérelmet.
Találatok: [10]  Oldalak:   1