Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Új városközpont highlight_off

Új városközpont

Új városközpont

Zeppelin-hotelként illetve "Új városközpontként" vált ismertté az a Csipak Péter nevéhez köződő beruházási terv, amelynek során szállodát, boltokat, mélygarázst és irodákat hoznának létre a Belváros főutcájában.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nem lesz szivar alakú szálloda a belvárosban

A pesti belvárosi Bécsi utca teljes páros oldalának, öt épületnek a lebontásával tervezett, tavaly kérelmezett "Új városközpont" fantázianevű üzlet-iroda-szálloda komplexumra Csipak Péter ingatlanfejlesztő beruházó cége visszavonta az engedélyezési kérelmét.

Izraeli pénzmosásra gyanakszik a Jobbik

Felszólítja a Jobbik Orbán Viktor miniszterelnököt, „hasson oda” Rogán Antal V. kerületi polgármesternél és Csipak Péternél, a beruházó cég vezetőjénél, hogy függesszék fel a Zeppelin projekt néven ismertté vált Bécsi utcai beruházást.

Jobbik: Függesszék fel a Bécsi utcai ingatlanberuházásokat

A Jobbik arra kéri a miniszterelnököt, hogy járjon közbe a Belváros fideszes polgármesterénél, Rogán Antalnál a Bécsi utcai ingatlanberuházás felfüggesztése ügyében - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Hegedűs Lorántné. A Jobbik országgyűlési képviselője hozzátette: a legfőbb ügyészhez fordultak, mert a beruházással kapcsolatban felmerült a pénzmosás gyanúja.

Rogánék falaznak a Bécsi utcát bontó oligarchának

Tovább folyik a tiltakozás a budapesti belvárosban tervezett épületbontások ellen. Szerdán közös sajtótájékoztatón tiltakoztak civil szakemberek az V. kerületi Bécsi utcába tervezett Új Városközpont, közismert nevén „léghajóhotel”- beruházás miatt benyújtott bontási kérelmek ellen.

A Fővárosi Közigazgatási Hivatal a civileknek adott igazat az Új Városközpont méretei kapcsán

A Fővárosi Közigazgatási Hivatal döntése szembe megy az V. kerületi Építési hatóság döntésével - az Új Városközpont épületkomplexum a tervezett 50 méter helyett a jogszabály szerint megengedett legfeljebb 30 méteres lehet.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>