language

Személyek:

V. László highlight_off

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Bűnügyi infókat súghattak V. Lászlónak a gyanúsított főrendőrök

Már minősített és személyes adatokkal való visszaéléssel is gyanúsítja az ügyészség a Nemzeti Nyomozó Iroda két egykori vezetőjét, amiért bizalmas információkat adtak ki az éjszaka császáraként emlegetett Vizoviczki Lászlónak. Az újabb gyanúsítás ellenére a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) hamarosan lezárja a nyomozást.

Újabb ex-rendőr a gyanúsítottak között

Újabb korábbi rendőri vezetőt hallgattak ki gyanúsítottként a Vizoviczki-ügyben - erősítette meg a sajtóhíreket az ügyészség hétfőn. - See more at: http://magyarhirlap.hu/ujabb-ex-rendor-a-gyanusitottak-kozott#sthash.hEHKfz0c.dpuf

Korrupciós ügy: alku fejében mehetett haza az éjszaka császára?

Alkut köthetett az ügyészséggel a rendőri korrupciós ügy fő alakja, V. László, aminek köszönhetően előzetes letartóztatását házi őrizetre változtatták – tudta meg a hvg.hu. Információink szerint a diszkó-tulajdonos a több emberölésre való felbujtással gyanúsított és vádolt Portik Tamásra vallott rá. V. László ügyvédje, Nagy Gábor a hvg.hu-nak azt mondta a házi őrizetről szóló döntés jogerős, azt az ügyészség sem támadta meg.

Újabb rendőrök kerültek célkeresztbe a Vizoviczki-ügyben

Újabb rendőrök kerültek célkeresztbe Vizoviczki László vállalkozó ügyében: a péntekeken őrizetbe vett O. Péter és a héten kihallgatott S. Péter is kaphatott csúszópénzt az éjszaka császárának is nevezett nagyvállalkozó szórakozóegységeinek zavartalan működése érdekében.

Tasnádi Péter letiltott interjúja: korrupt rendőrök kreáltak ügyeket ellene?

Ötmillió forintot kellett volna fizetnie egy nyomozó által megnevezett ügyvédnek egyik alkalommal azért, hogy kiengedjék az előzetesből - állítja lapunknak adott interjújában Tasnádi Péter, akit az éjszakai élet ismert vállalkozójaként tartanak számon. A több ügy miatt is börtönbüntetését töltő egykori üzletember szerint korrupt rendőrök kreáltak ügyeket ellene, mint ahogy más ismert bűnügyek vádlottai ellen is. Tasnádi Péter a megjelenés előtt élettársa révén letiltotta az interjút, a sajtótörvény alapján közöljük a szöveget.

Kiszivárogtató gigaszervezet volt az NNI – Kocsis Máté a rendőrség átszervezéséről

Nem a korrupciós botrány miatt szervezték át a rendőrséget, de az is igazolta, hogy nem működött jól a szervezet, szükség volt az átalakításra – mondta a hvg.hu-nak adott interjúban Kocsis Máté. A parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke szerint két hét alatt nem lehet ítéletet mondani a változásokról.

Rendőr tanúk kizárását kéri a korrupciós ügy egyik gyanúsítottjának ügyvédje

A rendőri korrupciós botrány egyik gyanúsítottjának, Kalmár Tamásnak az ügyvédje szerint nem zárható ki, hogy a "nyomozás segítésére" az ügyészséghez átvezényelt rendőrök informális úton jelentenek Pintér Sándor belügyminiszternek a rendőri korrupciós ügyben folyó vizsgálatokról, és szerinte a nyomozás többi szereplője is elfogult. Az ügyészség szerint minden szabályosan zajlik.

V. László feketébe öltözött férfiakkal érkezett - interjú Veres Istvánnal

A Veres Istvánhoz köthető cégek az állam kezébe adnák a Citadella-épületegyüttest - közölte a területen évekkel ezelőtt a hatóságok szerint illegális teraszépítést végző, majd a Zóna Taxi révén a Budapest Airporttal jogvitába bonyolódott vállalkozó. A hvg.hu-nak a Citadelláról való kivonulásáról azt mondta, ebben egy minisztériumból érkező fenyegetéseknek is szerepe lehetett.
Találatok: [8]  Oldalak:   1