Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [10]  Oldalak:   1

A MÁV-ot nem hozza izgalomba, hogy fiktív-e a szakszervezeti elnök milliós szakértése

Miután meghallgatta a MÁV vezetőinek tájékoztatását, az állami vasúttársaság felügyelő bizottsága sem intézkedett azzal a bejelentéssel kapcsolatban, amely szerint a testület egyik tagját, az 5-6 ezer vasutas érdekeit képviselő VDSZSZ Szolidaritás elnökét színlelt szerződéssel foglalkoztatják havi 1,8 millióért.

Töretlen bizalom: újra Gaskó István a VDSZSZ elnöke

A Liga volt és a VDSZSZ régi-új vezetője korábban a vasutas gördülősztrájkok szervezéséről volt híres. A közelmúltban viszont inkább arról, hogy pályázati pénzből és egyéb forrásokból ötvenmilliós irodai bútorgarnitúrát vásárolt a vasutas szakszervezet központjába – függönyt például 6 millió forintért szerzett be, de szerinte ez indokolt kiadás, hiszen mégsem várhatta szerény körülmények között a miniszterelnököt.

Faliórák és fizetések: Ennyit keresnek a szakszervezeti vezetők

Gaskó István korábbi érdekképviseleti vezető legutóbbi ATV-s performansza után új mértékegység született, mi pedig megnéztük, hogy ebben a szférában hány faliórányi fizetésért tevékenykednek a legnagyobb szakszervezetek elnökei. Valamiért a tápláléklánc csúcsán voltak a legkevésbé közlékenyek.

Erre költötte a vasutasok pénzét? Tízmilliós luxusbútorok álltak elnöksége alatt Gaskó irodájában

Budapest — Összesen közel ötvenmillió forintos, Gaskó Istvánhoz és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetéhez (VDSZSZ) kötődő számla került a Blikk birtokába, amelynek egyes tételeit Gaskó még akkor vásárolta, amikor a Liga Szakszervezetének elnöki posztját is betöltötte.

Házkutatás volt Gaskóéknál, elvittek vagy 50 dossziét, de a tapétát megkímélték

Nem szállták ugyan meg fegyveresek a Liga székházát, házkutatás viszont legalábbis jogi értelemben volt, mert kivonultak a nyomozók és nagy halom iratot foglaltak le. Igaz, mindent önként átadtak, amit csak a rendőrök kértek.

Gaskó: nem bújtam el a rendőrök elől

A tudósítások hemzsegnek a valótlanságoktól, de ez nem a média hibája, hanem a forrásoké, amelyek dezinformálnak. Az irodámba még csak be sem néztek a rendőrök, nem bújtam el előlük - mondta a vádakra válaszolva Gaskó István szakszervezeti vezető, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) volt elnöke sajtótájékoztatóján.

Gaskó: Hecckampány folyik ellenem

Gaskó István szerint ő nem is költötte jogosulatlanul a vasutas szakszervezet millióit, mindennel el tud számolni. A Liga szakszervezeti szövetség elnöke és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezet (VDSZSZ) korábbi elnöke a Népszabadságnak vallotta be tételesen, hogy honnan is volt a pénz az Audijára, a luxusnyaralására és egyebekre.

Gaskó túltolta a habzsi-dőzsit, de most mindent megmagyaráz

Százezres vacsoraszámla, tízmilliós benzinköltség, harmincmilliós autó – a VDSZSZ Szolidaritás új vezetése szerint cseppet sem volt takarékos a vasutas-szakszervezet korábbi vezetője. Gaskó István, aki tételesen reagált a vádakra, úgy véli, hecckampány indult ellene. A rendőrség nyomoz.

Gaskótól kérdezik, hova lett 65 millió

Ügyészségi vizsgálatot kezdeményez a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás, mert a Liga 65 millióval tartozik a konföderációhoz tartozó érdekképviseletnek, és szeretnék tisztán látni: törvényes volt-e a kölcsönszerződés. Gaskó István szerint ez egy piszkos választási kampány része.
Találatok: [10]  Oldalak:   1