language

Impresszum

A K-Monitor sajtóadatbázisát azért hoztunk létre, hogy könyvtárszerűen összegyűjtsük, és könnyen kereshetővé/elérhetővé tegyük az online-sajtó korrupcióról, visszaélésekről, illetve a közélet tisztaságáról szóló írásait.

 

Az adatbázisban található cikkek vagy általában foglalkoznak különféle korrupcióval, közbeszerzésekkel vagy közpénz-felhasználással kapcsolatos kérdésekkel, vagy konkrét ügyeket, eseteket írnak le. Utóbbiakat egy állandó módszertan szerint összeválogatjuk, és címkézzük.

 

A megfelelő tájékozódás érdekében egyaránt nyilvántartjuk azokat az írásokat, amelyek a szereplőkre nézve terhelő információkat, véleményeket tartalmaznak, illetve azokat, amelyek az utóbbiakat cáfolják, vagy ezekre reflektálnak.

 

A K-Monitor nem minősíti a cikkekben szereplő személyeket és intézményeket, nem akarja eldönteni senkiről, hogy korrupt-e vagy sem. Leginkább azt kívánjuk elősegíteni, hogy látogatóink az ilyen ügyekkel kapcsolatban minél szélesebb körben tájékozódhassanak, és saját maguk hozzanak megalapozott "ítéletet".Az oldal tartalmával, működésével kapcsolatban örömmel várunk minden észrevételt, kritikát.

 

További információk a szervezetről itt olvashatók!

 

 

 

Üzemelteti a K-Monitor Közhasznú Egyesület 
Székhely: 1077 Budapest, Rózsa u. 8. 
Iroda és levelezési cím: 1062 Budapest, Bajza utca 23. 
Tel.: +36-1-789-5005
E-mail: info@k-monitor.hu

Web:

Programozás: Webüzem Kft, DeepData Kft.

Dizájn: Gatter Kristóf