Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Fidesz [X]
Priv-Invest Kft. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Hatalmas sikerdíjért forog az önkormányzat pénze

Harmincöt százalékos sikerdíjért forgatja a PRIV-IN VEST Kft. az őt megbízó önkormányzatok kötvénykibocsátásból származó milliárdjait.

Nyakó a kötvénykibocsátásról érdeklődik

A nagy összegű kötvénykibocsátásokról kérdezi levélben Nyakó István, az MSZP szóvivője és országgyűlési képviselője azt a több mint húsz önkormányzatot, amelyek a Priv-Invest Gazdasági Tanácsadó Kft.-t bízták meg az értékpapírok forgalmazásával.

Sikerdíj önkormányzati kötvényekért - Kinek fial?

Egy újabb Tocsik-üggyel vagy a tavalyi év egyik legsikeresebb üzletasszonyával állunk szemben? - lényegében ezt firtatta pénteki sajtótájékoztatóján Tóth Károly (MSZP) országgyűlési képviselő.

Kötvény-gate: magáncégnek tejeltek a "szegény" önkormányzatok

A 168 Óra Online parlamenti forrásból származó értesülése szerint lehetséges, hogy még ebben a hónapban vizsgálat kezdődik a Tóth Károly képviselő által a múlt hét végén nyilvánosságra hozott „kötvény-gate” ügyben.

Csapó Ágnes: nem vagyok az új Tocsik Márta - milliárdos sikerdíjügy?

„Nem vagyok az új Tocsik Márta” – mondta Csapó Ágnes, a Budapest Priv-Invest Kft. ügyvezetője lapunknak azután, hogy Tóth Károly szocialista képviselő vele kapcsolatban azt állította: milliárdos sikerdíjügy főszereplője.

Újabb milliárdos sikerdíj?

Önkormányzati kötvények forgalmazásáért egymilliárdos sikerdíjhoz jut egy budapesti cég - közölte Tóth Károly, az MSZP országgyűlési képviselője pénteken, Békéscsabán.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

MÁV Cargo privatizáció

MÁV Cargo privatizáció

A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti...
Tocsik-ügy

Tocsik-ügy

Tocsik Márta ellen a Legfőbb Ügyészség 1996-ban indított polgári pert csalás gyanújával, majd az ügyben egy évvel később büntetőeljárási folyamat is megkezdődött. A jogásznő az ÁPV Rt.-vel...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI