language

Kulcsszavak:

hivatali visszaélés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1807]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Vádat emeltek egy földhivatali ügyintéző ellen

Vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség egy földhivatali szakügyintézővel szemben, aki visszaélve hivatali hatáskörével, szabálytalan eljárással termőföldeket segített telephellyé átminősíteni ismerősei számára

Ártatlannak vallotta magát Schadl György, Völner Pál ügyvédje tanúként idézné be Varga Juditot is

Ma a korrupciós per három fő vádlottja nyilatkozik arról, hogy ártatlannak vagy bűnösnek tartja-e magát. Jakab Péter bilincset akasztott Völner Pál nyakába, aki látta Varga Juditot, szóljon.

Schadl és Völner is mindent tagadott a bíróságon, utóbbi valótlan és alaptalan vádiratról beszélt

Ahogy ügyvédjén keresztül korábban, most személyesen a bíróságon is megerősítette perének harmadik előkészítő ülésén Völner Pál volt igazságügyi államtitkár és miniszterhelyettes, hogy nem tartja magát bűnösnek. Védője Varga Judit igazságügyi minisztert, valamint Süli János és Trócsányi László volt minisztert is beidéztetné. Nem vallotta magát bűnösnek a végrehajtói kar elnöke, Schadl György sem.

Schadl György ártatlannak vallotta magát a bíróságon

Nem vallotta magát bűnösnek a végrehajtói kar elnöke, Schadl György a bíróságon, úgy, ahogy előtte a szintén vádlottak padján ülő társa, a fideszes exállamtitkár Völner Pál sem. De míg Völner otthonról érkezett a Fővárosi Törvényszékre, mert szabadlábon védekezhet, addig – ahogy az első napon – úgy Schadl Györgyöt csütörtökön is bilincsben, vezetőszáron hozták be a terembe.

A volt földügyi helyettes államtitkár lehet a vádlottja egy újabb, 2,2 milliárdos hűtlen kezeléses pernek is

Kiderítettük, ki az a volt helyettes államtitkár, akit 2,2 milliárdos hűtlen kezeléssel vádolnak

Polt Péter nem árulta el a DK-s Vadai Ágnes kérdésére, hogy ki az a volt helyettes államtitkár, aki ellen 2,2 milliárd forintos hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség decemberben.

„Pohár hívja Rizst” – így hallgatták le és figyelték meg Schadl feleségét és bizalmasát

2022 februárja nehéz időszak volt Schadl-Baranyai Helgának. Férjét 2021 novemberében tartóztatták le Ferihegyen, amikor a házaspár diplomata-útlevéllel Dubajba próbált meg eljutni. Hiába reménykedtek eleinte, hogy Schadlt néhány hét után kiengedik, ez nem történt meg, sőt, a nyomozati anyag egy része kiszivárgott a sajtóhoz, így a fél ország az ő ügyükön csámcsogott.

Gyanúsított volt, mégis jutalmat kapott a budakalászi jegyző

Hivatali visszaélés gyanújával hallgatta ki a rendőrség tavaly februárban a budakalászi jegyzőt, amit az ügyészség végül megalapozottnak talált, Deák Ferenc mégis úgy zárhatta 2022-t, hogy összesen 1,6 millió forint feletti összeget kapott az önkormányzattól a fizetésén túl, jutalomként és egyéb jogcímeken. A polgármester elmondta: maximálisan elégedett a jegyző munkájával, akinek működését az elmúlt években több nyomozás is kísérte, és az Egyenlő Bánásmód Hatóság is lépett egy ügyben.
Találatok: [1807]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>