language

Kulcsszavak:

idegenforgalom highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1075]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Nem tudni, mikor épül meg a szolnoki szellemhotel, aminek csökkentették az állami támogatását

Négy éve jelentették be, két éve helyezték el az alapkövét, mára pedig kérdésessé vált Szolnok legújabb luxusszállójának a sorsa. Az ellenzéki Szolnoki Többség frakció két tagja azt találgatja: mikor épül fel a nagyreményű hotelkomplexum. Más nagyberuházások is rendkívül lassan haladnak a Tisza menti városban.

A NER-en belülről érkezett megerősítés a Tiborcz-vagyonról

A G7 és más független lapok olvasói számára eddig sem voltak ismeretlenek Tiborcz István gyarapodásának részletei, az állami pozíciókból távozó Magyar Péter ezek közül többet is megemlített.

Tényleg nem lehet már megkerülni Tiborczot a magyar szállodapiacon?

A vállalkozó, aki saját állítása szerint apósa támogatása nélkül is ugyanott tartana, ahol most, pár év alatt építette fel szállodabirodalmát. Állami milliárdok itt, állami százmilliók ott, de Mészáros Lőrinc neve is feltűnik a nagy építkezésben.

Három év alatt 714 százalékos növekedés - mit tudnak ezek a NER-cégek?

A szinte semmiből pillanatok alatt százmilliárdos árbevétel – ezt produkálta az a két kommunikációs cég, amelyeket Magyar Péter állami hátszelű túlárazással vádol, és amelyeknek az utcai óriásplakát-kampányai elől 2017 óta elmenekülni is lehetetlen volt.

Szállodákba fektet a magyar katolikus egyház, az állam meg pénzeli

A Magyar Katolikus Egyház több egyházmegyéje és rendje indított szállodaberuházást az elmúlt években, méghozzá állami pénzből

Állami pénzből izmosodik a katolikusok hotelüzletága

Öt szállodára összesen 12,1 milliárd forintot költhetett a katolikus egyház az utóbbi pár évben az állam pénzéből. A főegyházmegyék a wellness-szállodától a sporthotelig több területen aktívak a vendéglátásban, és bár közpénzből üzletelnek, a nyilvánosságot nem szívesen tájékoztatják a részletekről.

Újabb turisztikai támogatást kapott Zoób Kati, szállásépítésre kiosztott milliárdokat hívtak vissza

Zoób Kati cége, a Kattiz Kft. 12 millió forintot kapott attrakciófejlesztésre. A divattervező a 24.hu-nak elmondta, hogy a támogatást az évek óta Balatonfüreden megrendezett divatbemutatójára kérte. Megjegyezte, hogy a rendezvényt minden évben több ezren követik a helyszínen.

A borsodi Disneyland és a kisvárdai másfél milliárdos rom – az elbénázott nemzeti várfelújítás

Rom volt, most viszont csak torzó. Tavaly év végére kellett volna újjáépíteni a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogramban részt vevő kisvárdai várat, de egyelőre nem tudni, mi lesz vele. A cél az volt, hogy rekonstruálják a várromot, és kulturális központot faragjanak belőle. Hiába nyert el Kisvárda 2,28 milliárd forintot, a projekt most leállt. A kisvárdai önkormányzat év elején szerződést bontott a kivitelezővel, mert folyamatosan kitolta a határidőket, végül a vár átadásának időpontját is, ráadásul a téten is emeltek. Tény, hogy az sem vitte előre az ügyet, hogy időközben egy mentálisan beteg férfi felgyújtotta az építkezést.

Mészáros és Tiborcz nagybevásárlást csapott a gazdaság felpörgetésére szánt állami százmilliárdokból

Takargatni sem próbálják az érintettek, hogy a koronavírus, majd a háború okozta krízis leküzdésére szolgáló állami százmilliárdok Mészáros Lőrinc és Tiborcz István érdekeltségeinél futnak össze.

Harmadszor is megkapta az engedélyt a Fertő tavi gigaberuházás, pedig az adatok se stimmelnek

Az engedély továbbra is 77 hektárra szól, miközben a projekt frissített közbeszerzése már csak 47-re, és sokkal kevesebb épülettel.
Találatok: [1075]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>