language

Kulcsszavak:

idegenforgalom highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1027]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Vizsgálatot indít az OLAF a híres lombkoronasétány miatt

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) arról tájékoztatta Donáth Anna EP-képviselőt, hogy Hadházy Ákossal közös beadványa hatására vizsgálatot indít a hírhedt nyírmártonfalvai lombkoronasétány ügyében - közölte a Momentum.

Több csavar után Tiborcz visszatért föld alatti üzletéhez

Megint a kormányfő vejéé lett a pesti Belvárosban a Vörösmarty téri mélygarázs üzemeltetője.

Közterületet zárt le magának négy szálloda a Balaton-parton, Siófok most próbálná újra megnyitni

Siófokon van a parti sétánynak egy szakasza, amely közterületnek számít, az ott lévő négy szálloda mégis lezárta a nagyközönség elől. Az önkormányzat egy előterjesztés nyomán elkezdte beleásni magát az ügybe, és érdekes dolgok derültek ki.

Kiderült, mit kifogásol az UNESCO a Fertő tavi beruházás kapcsán

Kiderült, milyen részletekről fog tárgyalni az UNESCO Világörökség-bizottsága októberben a magyarországi világörökségi helyszínek kapcsán. A nemzetközi szervezet az elmúlt években a Fertő tavi beruházás és a budai várban zajló építkezés miatt többször is kritikát fogalmazott meg.

Túl azon, hogy teljes képtelenség, használatba vételi engedélye sincs „Attila király” zsadányi „fapalotájának”

Megvizsgálta-e tudományos szempontból bármilyen testület, vagy szakmai bizottság, hogy Zsadányban állt-e Attila „palotája”? Mi alapján ítéltek oda Zsadány Községnek 116 millió forintot erre a célra? – kérdezte korábbi cikkeink nyomán Gurmai Zita (MSZP) országgyűlési képviselő Navracsics Tibor területfejlesztési minisztert. Elképesztő választ kapott.

Orbán Ráhel körének turisztikai alapítványa elvitte a szerencsejáték-adományok negyedét

A Szerencsejáték jótékonyságra szánt milliárdjainak legnagyobb része a Fidesz mellett aktívan kiálló szervezetekhez, hírességek cégeihez került.

Csoda és szemfényvesztés. Az atlétikai világbajnokság mérlege

Átláthatatlan költségvetés, ígéretes turisztikai adatok, nevetséges számok a megtérülésről, és elképesztő kamuhadjárat a járulékos sikerekről – ezt sikerült összehozni a budapesti atlétikai világbajnokság egy hetében, miközben a pályákon minden úgy ment, ahogy kell.

„A kemping nyitott kapuval és recepcióval fogadja vendégeit, itt lakattal”

A Balatonakali partján található Levendula Naturista Kemping 2021-ben cserélt gazdát, azóta pedig zárt kapukkal fogadja a látogatókat. Az új tulajdonos azt állítja, a kemping még mindig működik, de a jelenlegi infrastrukturális állapot miatt csak korlátozott számú vendéget tud fogadni. A Tihanyi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője szerint viszont a kemping nem működik, hiszen még az ellenőreik sem tudtak bejutni a kapukon, így meg kéne fizetni a telekadót az önkormányzat részére. S bár ezt az információt a kempingtulajdonos inkább „megtartaná magának”, az építésügyi hatóság dokumentumai arról árulkodnak, hogy a kempingezők ideje lejárt: a Balaton-parti telekre 16 darab egyemeletes apartmant álmodtak meg – amikre már építési engedélyt is kiadtak.

Milliárdokat vasalnának be az EMIH-en, de a kisegyház ügyesen lavírozik a végrehajtók világában

Zavaros végrehajtási ügyek vannak az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség körül: majdnem elárverezték a Baross utcai ingatlan egy részét, amit pár éve a kormánytól kaptak ajándékba. De nem csak az azeri rezsimig érő offshore cég követelőzik, a NAV is végrehajtást kért az egyik cégük ellen. Az EMIH-nek több milliárdos nagyságrendű hitele van, cégeinek többsége rosszul teljesít, a kóser húsfeldolgozó például megnyitása óta 1,2 milliárdos veszteséget termelt.

Megalapította első cégét, rögtön kapott 8 milliárd állami támogatást, most a kormánymédiában promózzák

A 31 éves tulajdonos a 8 milliárdos állami pályázat megnyerésekor állt össze Szíjj Lászlóval.
Találatok: [1027]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>