language

Helyek:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [340]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Az akkumulátorbiznisz újabb gigásza érkezett Magyarországra

A Li-Cycle gyárának helyszíne még nem ismert, de együttműködik a nálunk több száz milliárdos üzemet építő kínai társasággal.

A kormány sem tudja, mekkora környezeti károkat okoznak az akkugyárak, de azért rendületlenül épít

Bár az Európai Bizottság is vizsgálja a CATL debreceni akkugyárának hatását a vízbázisra, a magyar kormány keresztülviszi akaratát a következmények alapos felmérése nélkül.

Titkolja a kabinetiroda Rogánnak a vegyianyag-elosztó ügyében Kínába írt levelét, a Direkt36 beperelte a tárcát

Az oknyomozó portál közérdekű adatigényléssel fordult a kabinetirodához annak érdekében, hogy megismerhesse a levél tartalmát, illetve az arra érkezett kínai válaszokat. Ezt azonban a tárca nem volt hajlandó kiadni nekik, arra hivatkozva, hogy az iratok „döntés megalapozását szolgáló adatokat” tartalmaznak.

A Nagy Akkubotránytérkép – összegyűjtöttük a gyárak környezetszennyezéseit, baleseteit és szabályszegéseit

Rosszullétek, tűz, robbanás, habzó csatornák, halálos kimenetelű munkahelyi balesetek – az elmúlt másfél évben több alkalommal hallhattunk hasonló híreket az épülő és a már működő akkugyárakról. A beruházások bírálói és az érintett helyiek ezekre is hivatkozva tiltakoznak folyamatosan a beruházások ellen, a kormánypárti politikusok viszont azzal érvelnek, a gyárak a legszigorúbb előírások szerint működnek. Hogy lehetne megelőzni a baleseteket és a súlyos megbetegedéseket? Összefoglalónkban ezen kérdések megválaszolása mellett térképen mutatjuk meg, hol történtek (nyilvánosságra került) balesetek, illetve azt is, hol vannak már, és hol lehetnek még akkugyárak az országban.

A lélegeztetőgép-bizniszből ismert kínai céggel fog össze Tiborcz Waberer'se

Az új vállalkozás Ázsiából érkező piaci szereplőknek akar teljes logisztikai megoldást nyújtani.

Bábolnán is borzolja a kedélyeket az ácsi katódgyár, nyílt levelet kapott a polgármester

Nyílt levelet írtak polgármesterüknek bábolnai civilek a szomszédos Ács hozzájuk közel eső határába tervezett kínai katódgyár ügyében. Azt szeretnék, ha Horváth Klára bábolnai polgármester állást foglalna a beruházással kapcsolatban, és válaszolna egy sor kérdésre.

Valóban megérkezett Magyarországra a világ 9. legnagyobb akkugyártója

A kínai Sunwodáról van szó. Budapesti székhellyel bejegyezték a Hungary Sunwoda Automative Energy Technology Kft.-t, amelynek tulajdonosa a hongkongi Sunwoda.

Direkt36: Rogánék már szervezik, hogy Magyarország legyen a kínai vegyi anyagok európai elosztóraktára

Az üzletet bonyolító két cég közül legalább az egyikhez köze is van Rogán Antal köreinek, nevesül a politikus egykori jobbkezének számító ügyvédnek, Kertész Balázsnak.

520 milliárd forintból épül új kínai akkugyár Ácson

Szijjártó Péter 900 új munkahelyet ígért szerdán, a település polgármestere viszont korábban tagadta, hogy akkugyár épülne Ácson. Ebben szigorúan véve igaza is van: a Huanyou Cobalt nem kész akkumulátorokat, hanem ahhoz katódot fog gyártani. A külügy szerint a beruházás értéke meghaladja az egymilliárd dollárt, azt viszont egyelőre nem árulják el, mennyi állami pénz fog belemenni.
Találatok: [340]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>