language

Kulcsszavak:

közokirat-hamisítás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [948]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Fantomokkal taózó. Hamis igazolásokkal szerzett sporttámogatás

Jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való visszaéléssel vádolják egy kecskeméti kézilabdaklub szakmai vezetőjét és két beosztottját. Egyikük az országos szövetség területi szakfelügyelője is. 107 hamis igazolást gyártottak az érintettek tudta nélkül.

Hűtlen kezelés és közokirat-hamisítás bűntette a vád a polgármester ellen

A Pécsi Járási Ügyészség nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt nyújtott be vádiratot Kozármisleny polgármestere, Biró Károly ellen a Pécsi Járásbíróságra.

Több mint 3,2 milliárd forintot mosott tisztára a 70 fős bűnszervezet

Vádat emeltek egy nemzetközi bűnözőket kiszolgáló, Magyarországon kiépített bűnszervezet irányítójával, valamint további közel 70 vádlottal szemben, akik összesen 3 milliárd 240 millió forint tisztára mosásához nyújtottak segítséget, írja közleményében a Fővárosi Főügyészség.

A bűnvádi eljárás alatt lévő volt Békés megyei főállatorvost bízta meg munkával az újkígyósi önkormányzat

Rövid közleményben adta hírül Újkígyós a Facebook-oldalán, hogy a békési kisvárosban az eddigi állatorvos helyett a volt megyei főállatorvos végez szolgáltatást január 22-től. Különös fénytörést ad a történteknek, hogy ugyanabban az ügyben mindkettőjüket súlyos bűncselekményekkel vádolja a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség a Gyulai Törvényszék előtt hamarosan kezdődő büntetőperben.

Állatorvosok kutyaszorítóban

Csak Békés megyéből több ezer kölyökkutyát juttattak ki illegálisan Nyugat-Európába 2019 és 2021 között. Az ügyben azóta megtörtént a vádemelés, a térségi főállatorvos, két állatorvos, az asszisztenseik, infor­matikus, szállítók és ún. szaporítók kerültek a vádlottak padjára. A volt főállatorvosra nyolc év börtönt és vagyon­elkobzást kér az ügyészség.

Svájcban is feljelentést tesz Hadházy Ákos az Agrárminisztériumnál eltüntetett közpénz miatt

Az ellenzéki politikus szerint minden jel arra utal, hogy az Agrárminisztérium hűtlen kezeléssel vádolt korábbi államtitkára büntetőperében szereplő milliárdok egy része megvan, a tárca vezetéséhez köthető.

Hadházy svájci bejelentése az Agrárminisztérium intézményétől offshore számlára utalt vagyon miatt

A politikus azt mondja, azért fordul a svájciakhoz, mert Polt Péter legfőbb ügyészben nem bízik.

A rendőrség sikkasztás és más bűncselekmények gyanúja miatt őrizetbe vette az Audi-szakszervezet két vezetőjét

Az Átlátszó már idén júniusban megírta, hogy az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) pénzügyi beszámolói miatt közokirat-hamisítás gyanújával nyomoz a Győr-Moson Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Arról is írtunk, hogy a beszámolók nincsenek könyvvizsgálattal alátámasztva, holott ezt a törvény előírja. Riportunk októberi folytatásában a Magyar Könyvvizsgálói Kamara is megerősítette ezt a tényt. Valamint kiderült az is, hogy a szakszervezet bizalmi testületének több tagja már tavaly a kamarához fordult az ügyben.
Találatok: [948]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>