language

Kulcsszavak:

közokirat-hamisítás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [952]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Kolbász helyett kétmillió forintot kért a kormánytisztviselő – itt a vádirat a minisztériumokig érő uniós pénzlopásról

2022 tavaszán az Orbán-kormány erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy hozzájuthasson azokhoz a forrásokhoz, amelyeket az Európai Unió a Covid okozta gazdasági károk enyhítésére szánt. Az újjáépítési alapnak nevezett keretből Magyarországnak több milliárd euró járna, az EU azonban főleg korrupciós kockázatokra hivatkozva ezt az összeget visszatartotta.

Befejeződött a nyomozás a hamis védettségi igazolásokat kiállító orvos ügyében, a rendőrség vádemelést javasol

Befejeződött a nyomozás a hamis Covid-igazolásokat kiállító fővárosi háziorvos és társai ügyében, a nőt 40 rendbeli vesztegetés elfogadásával, valamint felbujtóként 36 rendbeli védettségi igazolással való visszaéléssel gyanúsítják – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

Ügyészség: Képtelen állítás, hogy a Völner-Schadl-ügyben bárki megsemmisített volna az ügyészségen lévő bizonyítékot

Szerda délután a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) is közzétette beszámolóját Magyar Péter tanúkénti kihallgatásáról, melyről az érintett már korábban beszámolt.

Fantomokkal taózó. Hamis igazolásokkal szerzett sporttámogatás

Jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való visszaéléssel vádolják egy kecskeméti kézilabdaklub szakmai vezetőjét és két beosztottját. Egyikük az országos szövetség területi szakfelügyelője is. 107 hamis igazolást gyártottak az érintettek tudta nélkül.

Hűtlen kezelés és közokirat-hamisítás bűntette a vád a polgármester ellen

A Pécsi Járási Ügyészség nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt nyújtott be vádiratot Kozármisleny polgármestere, Biró Károly ellen a Pécsi Járásbíróságra.

Több mint 3,2 milliárd forintot mosott tisztára a 70 fős bűnszervezet

Vádat emeltek egy nemzetközi bűnözőket kiszolgáló, Magyarországon kiépített bűnszervezet irányítójával, valamint további közel 70 vádlottal szemben, akik összesen 3 milliárd 240 millió forint tisztára mosásához nyújtottak segítséget, írja közleményében a Fővárosi Főügyészség.

A bűnvádi eljárás alatt lévő volt Békés megyei főállatorvost bízta meg munkával az újkígyósi önkormányzat

Rövid közleményben adta hírül Újkígyós a Facebook-oldalán, hogy a békési kisvárosban az eddigi állatorvos helyett a volt megyei főállatorvos végez szolgáltatást január 22-től. Különös fénytörést ad a történteknek, hogy ugyanabban az ügyben mindkettőjüket súlyos bűncselekményekkel vádolja a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség a Gyulai Törvényszék előtt hamarosan kezdődő büntetőperben.

Állatorvosok kutyaszorítóban

Csak Békés megyéből több ezer kölyökkutyát juttattak ki illegálisan Nyugat-Európába 2019 és 2021 között. Az ügyben azóta megtörtént a vádemelés, a térségi főállatorvos, két állatorvos, az asszisztenseik, infor­matikus, szállítók és ún. szaporítók kerültek a vádlottak padjára. A volt főállatorvosra nyolc év börtönt és vagyon­elkobzást kér az ügyészség.
Találatok: [952]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>