language

Lapok:

mfor.hu highlight_off

mfor.hu

A Menedzsment Fórum egy 2000-ben alapított online gazdasági lap. Kiadója a Menedzsment Fórum Kft, melynek ügyvezetője Pásztor András, főszerkesztője Gáspár András. Gazdasági- és pénzügyekkel foglalkozik, elemzéseket készít, illetve oknyomozó újságírással is foglalkozik.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [769]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Bankot robbantott Orbán Viktorék kedvenc őrző-védő cége

A Rogán-Gaál Cecíliával baráti viszonyban lévő Sarka Kata férje, Bessenyei István résztulajdonában lévő Valton-Sec Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.-nek kiugróan jó éve volt a 2023-as, azt soha nem látott árbevétellel és nyereséggel zárta.

Új könyvkiadó segíti a fideszes világkép terjesztését közpénzből

Az Alapjogokért Központ ontja magából a háborús tematikájú és a liberálisokat támadó könyveket. Házon belül megoldják a publikálást.

Megvan, kivel költ el utazásra 135 millió forintot az Integritás Hatóság

Januárban közbeszerzés útján kereste az Integritás Hatóság azt a céget, amely kétéves keretszerződés alapján 135 millió forintért utaztatná a munkatársait. A szervezet körül zajlik az élet: miközben megtalálták a nyertes céget, új jogköröket is szeretnének kapni.

Valami nagyon nincs rendben az egyik taxitársaságnál

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt. A GVH gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat a vállalkozás lényeges jellemzője és általa nyújtott személytaxi szolgáltatáshoz kapcsolódó kötelezettségvállalásai tekintetében.

Tégláról téglára épül Mészáros Lőrinc magánegészségügyi birodalma

Egyelőre 2024 leginkább arról szól Mészáros Lőrincnek, hogy szaporodnak a magánegészségügyi cégei. És ez még csak a kezdet, aligha ért véget a terjeszkedés.

Betonba öntik Dél-Budát, újabb gigaberuházásra készül Jellinek Dániel

Hatalmas lakóparkot akar felhúzni Dél-Budán az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztő csoport tulajdonosa, közel más NER-es lakásfejlesztésekhez. A kormány hátszelét is megszerezte hozzá. Közben a térségben irodahegyek is kinőnek a földből.

Mészáros Lőrinc luxusautóival érkezhetnek a felszámolók

A jelentős felszámolási eljárások lebonyolítására létrehozott Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. is Mészáros Lőrinc vállalkozásától bérel felső és felső-közép kategóriás, illetve hybrid üzemű autókat.
Találatok: [769]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>