language

Lapok:

mfor.hu highlight_off

mfor.hu

A Menedzsment Fórum egy 2000-ben alapított online gazdasági lap. Kiadója a Menedzsment Fórum Kft, melynek ügyvezetője Pásztor András, főszerkesztője Gáspár András. Gazdasági- és pénzügyekkel foglalkozik, elemzéseket készít, illetve oknyomozó újságírással is foglalkozik.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [621]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Elkaszálta a bíróság a milliárdos, de sokak által utált balatoni beruházást

A Pécsi Közigazgatási Bíróság másodszor is azt mondta ki, hogy nem lehet kikötőt létesíteni a Balatonföldvár Nyugati strandján. A döntést azzal indokolta a testület, a beruházás ellenkezik a Helyi Építési Szabályzattal. Úgy néz ki, győzhetnek a civilek.

Magántőkealap szállna be az egyik leggazdagabb magyar szállodaprojektjébe

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) honlapján olvasható bejelentés szerint a Market Építő Zrt. alapító vezére, Scheer Sándor minősített többségi befolyása alatt lévő cég adja el a Sárváron luxushotelt építő kft.-ben meglévő üzletrészének a felét az Equilor Alapkezelő Zrt. által menedzselt alapnak.

Mészáros Lőrinc tokaji borászata és autókölcsönzője is követi a NER-trendet

Aligha fogja segíteni az újságírók munkáját, hogy Mészáros Lőrinc is egyre jobban kedveli a magántőkealapokat és egyre több cégét tereli a titokzatos kasszák felügyelete alá.

Mészáros Lőrinc vagyonával tényleg nem tud senki sem versenyezni

Megőrizte vezető helyét a leggazdagabb magyarok listáján Mészáros Lőrinc.

Megszűnt a NER egyik közpénzcsapja

Véget ért a Fidesz-közeli Médianéző Kft. végelszámolása. A Nézőpont Csoport tulajdonába tartozó cég évek óta egyre kevesebb megbízást kapott, így nem érte meg fenntartani a kormánypárti think-tanknek ezt a vállalkozását.

Átadtak egy újabb NER-es luxus szállodát Tokajban

Lázár János építésügyi és közlekedési miniszter vágta át a szalagot az ötcsillagos tokaji Minaro Hotel MGallery szállodánál. A beruházó a NER oszlopos tagja, a Dreamland Holding.

Érdekes mozgások történtek a TV2 tulajdonosának egyik érdekeltségénél

Az előbb bankárként, később a médiavállalkozásba való beszállása kapcsán ismertté vált Vida József még tavaly év végén szállt be egy vagyonkezelő vállalkozásba, néhány hete pedig az édesanyja, valamint a Takarékbank volt vezéréhez köthető személyek követték.

Városligeti NER-beszerzések: minden forintot a megfelelő zsebbe ültetnek

Az a cég újíthatja fel a városligeti KRESZ parkot 1,2 milliárd forintból, amelyik a lebontásra ítélt hatvani kerékpáros kalandparkot is építette uniós pénzből. A Ligetvédők szerint a társadalmi egyeztetés megint elmaradt.
Találatok: [621]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>