language

Lapok:

orszagszerte.atlatszo.hu highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [292]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Gyalázkodva kért elnézést a büdöskommunistázó fideszes politikus, de az ügyben indult eljárás még tart

Továbbra is a NAV látókörében maradt Bács István érdi fideszes politikus, aki gyalázkodásaival és ellentmondásos cégügyével verekedte be magát az országos sajtóba. A NAV nyomozói által elrendelt feljelentés-kiegészítés határideje június 11-én lejárt, ennek ellenére továbbra is folyamatban van egy NAV-eljárás – legalábbis erre utaló információt kapott az Átlátszó az adóhatóságtól.

Az időhúzás haszna: kétszer fizet a kaposvári önkormányzat a Deseda kemping terveiért

Sehol sem tart a Kaposvár szomszédságában található Deseda-tó kempingjének felújítása, de az önkormányzat három éven belül már kétszer is kifizette a beruházás teljes tervezési költségét ugyanannak a pécsi mérnöki irodának.

Illegálisan épült földúton, az ellenőrzést kijátszva szállítják a hulladékot a zsámbéki lerakóba

Felbolygatta a kedélyeket Zsámbékon annak a rekultivációs hulladéklerakónak az ügye, amiről az Átlátszón már többször beszámoltunk. Zsámbéki polgárok és Szél Bernadett országgyűlési képviselő is feljelentést tett a telepen lévő állapotok miatt, ám úgy tűnik, a környezetvédelmi hatóság falaz a lerakónak.

A WHB 5,5 milliárd forintért újítja fel a geszti Tisza-kastélyt, ami aztán a református egyházé lesz

Nettó 5,5 milliárd forintért újíthatja fel a Békés megyében található geszti Tisza-kastélyt a West Hungária Bau (WHB) vezette konzorcium. A beruházásnak már 2020-ban el kellett volna készülnie, de a mostani ár csak a munka első ütemét tartalmazza. Az épület a felújítás után ingyen a református egyház kezelésébe kerül.

A Készenléti Rendőrséghez került Borkai Zsolt visszatartott vagyonnyilatkozatának ügye

Feljelentés-kiegészítést rendelt el a rendőrség, miután büntetőeljárást kezdeményezett egy adatigénylő a volt győri polgármester vagyonnyilatkozati ügyében. A Kúria ugyanis helybenhagyta a korábbi ítéleteket, ám Győr önkormányzata ennek ellenére nem adja ki neki emailben a szexvideó-botrányba belebukott politikus 2018-as vagyonnyilatkozatát.

Védett madarak és középkori sírok szenvedik meg a veresegyházi városvezetés tóról szőtt álmait

Pénzt, madarakat, növényzetet és régészeti leleteket nem kímélve épül Veresegyházon egy víztározó már évek óta mezőgazdasági, horgász és rekreációs céllal. Az Álomhegyi-tározó kialakítása azonban lassan rémálommá válik a helyi természetvédők szerint.
Találatok: [292]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>