language

Kulcsszavak:

rokonok highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2740]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Közeleg a Matolcsy-korszak vége: Ádám és barátai óriási vagyonátmentésbe kezdtek

A kormány és a jegybankelnöki mandátumát szűk egy év múlva kitöltő Matolcsy György a felszínen évek óta kóstolgatja egymást, ám a mélyben senki nem parancsol megálljt az MNB ingatlan-kiszervezési gyakorlatának. Pedig a Matolcsy fia által fémjelzett üzleti klub óriási vagyonátmentésbe kezdett – a nemzeti bank régiós multicége, a varsói tőzsdén jegyzett GTC Group közreműködésével. Utóbbi eddig 42 milliárd forintnyi eurót fizetett a Matolcsy Ádám–Száraz István-kör által kezelt tíz ingatlanért; köztük olyanokért, amelyeket anno épp az MNB portfoliójából „szakítottak” ki. A lengyel fél tagadja, hogy szívességi felvásárlóként segítené e neves magánszereplőket, ám a Válasz Online egy angliai falucskában bizonyítékot talált a GTC–Száraz-összefonódásra.

Mészáros Lőrinc az Indexnek: Még nagyobbat szeretnénk alkotni

A cégcsoport fejlődése az országhatárokon belül már korlátozott, ezért stratégiai cél a külföldi terjeszkedés, elsősorban azokban az iparágakban, amelyekben idehaza is erősek vagyunk, élen az építőiparral – mondta az Indexnek adott exkluzív interjúban Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport alapító-tulajdonosa. Állítása szerint nem versenyez Csányi Sándorral – aki a barátja –, hogy melyikük az ország leggazdagabb embere, vannak ugyanakkor olyan területek, ahol igenis rivalizálnak, ilyen immár a bankszektor. A felcsúti nagyvállalkozó beszélt lapunknak arról is, mennyire intenzív a kapcsolata Orbán Viktor miniszterelnökkel, és mit szól ahhoz, hogy Lázár János szerint az országnak több Mészáros Lőrincre és Szijj Lászlóra lenne szüksége.

Botrány Tihanyban: a leköszönő polgármester lánya 60 százalékkal olcsóbban kaphat meg egy értékes telket

A tihanyi önkormányzat csütörtökön délután dönt egy önkormányzati telek pályázati úton történő értékesítéséről. A március közepén lejárt jelentkezési határidőig egyetlen pályázat érkezett, így most az a kérdés, hogy a fideszes vezetésű önkormányzat elfogadja-e az ajánlatot, értékesíti-e az ingatlant. Mindez látszólag egy hétköznapi történet, ám a mások által felháborítónak tartott momentumok miatt mégsem az.

Berepültünk a hatvanpusztai Orbán-rezidencia fölé (videó)

Itt a tavasz, nagy a sürgölődés-forgolódás az hatvanpusztai Orbán-rezidencián is. Ellentétben a korábbi próbálkozással, a Gulyáságyú Média stábja ezúttal „gépen szállt” az egykori főhercegi majorság „fölébe”: több érdekességet és néhány újdonságot is felfedeztünk.

Magyar Péter így magyarázta 2019-ben, miért lett ő a Diákhitel Központ vezetője

Bár fontos és releváns közéleti kérdésekről egy szó sem esett Hajdú Péter Varga Judittal készített 105 perces interjújában, egy érdekes politikai állítás elhangzott. A volt igazságügyi miniszter több alkalommal is teljes természetességgel, mintegy csak elejtve beszélt arról, hogy Magyar az ő miniszteri pozíciójának köszönhetően kapott igazgatósági, felügyelőbizottsági állásokat állami tulajdonú vállalatoknál.

Két hónappal a választások előtt letartóztatták Tornanádaska polgármesterét

A rendőrség őrizetbe vette a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében található Tornanádaska polgármesterét csütörtökön, akit három különböző bűncselekménnyel is vádolnak.

Több százmilliárdos állami forrás olajozhatta meg Tiborcz és Jellinek terjeszkedését

A NER nagyvállalkozói akkor is bőkezű állami segítséget élveznek, ha nem indulnak közbeszerzéseken.

Kocsis Máté után Varga Judit is kibökte, hogy a NER-ben a csókosoknak osztogatnak pénzes állásokat

Varga Judit volt igazságügyi miniszter állítása szerint Magyar Péter azután kezdte el zsarolni a titokban rögzített hangfelvétellel őt, hogy január elején közölték vele: megszűnnek a jól fizető állásai a Magyar Közút Zrt.-nél és a MBH Banknál. Ezzel reagált Varga a volt férje által kedden közzétett hangfelvételre, amelyen egyébként súlyos állítások hangzanak el az ügyészség munkájába való beavatkozásról a Schadl–Völner-ügyben.

Letartóztattak egy borsodi polgármestert

Egy hónapra elrendelte a bíróság egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település polgármesterének letartóztatását, akit több rendbeli hivatali visszaéléssel, jogosulatlan pénzügyi tevékenységgel és hűtlen kezelés bűntettével vádolnak - közölte a Miskolci Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.
Találatok: [2740]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>