language

Kulcsszavak:

rokonok highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2541]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Jobban látni, miből urizál Matolcsy György fia, miközben százmilliókat bukott a cége

Több mint húszmilliárdnyi vagyon és ugyanennyi hitel jelent meg a jegybankelnök fiának cégében 2022-ben, egy érdekes ügylet végeredményeként.

Orbán Győző egymilliárd, Tiborcz István kétmilliárd forintot vett ki osztalékként cégeiből

Jó évük volt Orbán Viktor családtagjainak 2022-ben. Rekordnyereséget ért el a miniszterelnök apjának bányászati cége, amelyből Orbán Győző egymilliárd forint osztalékot kapott, vagyis az év minden napján 2,8 millió forintot fialt neki a bányacég. Ennél jóval többet termeltek a miniszterelnök veje, Tiborcz István vállalkozásai. A BDPST Zrt.-nek sok ingatlanbefektetése és szállodája van országszerte. Tavaly megszerezték Budapest impozáns, bár leromlott állapotban lévő szállodáját, a Gellértet is. A cégbirodalom adózás utáni nyeresége közel 22 milliárd forint lett. Tiborcz István ebből kétmilliárd forintot vett ki osztalékként, a nyereség többi részét a cégben hagyta. Orbán ennél jóval szerényebb bevallott vagyonnal rendelkezik, egy ház Felcsúton, a budai otthonuk fele, és 14 millió forint a feleségével közös számlán. Orbán Viktornak ez az összes vagyona a január végi vagyonnyilatkozata szerint.

A tevetenyésztés nem, de a reklámipar nagyon bejött Várkonyi Andreának

Magyarország leggazdagabb emberének és második feleségének közös cégei nem igazán mennek jól, de Várkonyi Andrea a külön vállalkozásából 600 milliós osztalékhoz jutott.

"Titkosrendőrségi látogatások" a cégeknél? Megelégelte Orbánék szabad rablását az EU

Soha nem voltak ennyire beszédesek azok a külföldi vállalatok, amelyeknek a kiszorításán a magyar kormány ügyködik. Elkezdték nyilvánosságra hozni a megfélemlítés konkrét módszereit, ami megnehezíti, hogy az ország hozzájusson a várt 28 milliárd eurónyi uniós támogatáshoz.

Ezután jobban megéri turistabuszt üzemeltetni Budapesten – Tiborcz ismerősei örülhetnek

Áfakedvezményt kaptak a városnéző buszok üzemeltetői, a kormány szerint sok a feketézés. Budapesten a legtöbb buszt Tiborcz István ismerősei járatják.
Találatok: [2541]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>