language

Kulcsszavak:

sikkasztás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1658]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Az állami családbarát-cég fura körülmények között kibérelt egy teljes nyomdát, Hadházy Ákos százmilliós sikkasztást gyanít

„Néhány szórólap nyomtatása ürügyén” évekre kibérelt egy egész nyomdát, és fizette tizenkilenc dolgozó bérét a Családbarát Ország NKft. – írja a birtokába jutott belső vizsgálati jelentés nyomán Hadházy Ákos. A független parlamenti képviselő a legújabb Facebook-posztjában azt állítja, hogy „ezzel több százmillió forintot sikkasztottak el a gyermekek védelme ürügyén” két uniós projektből.

Mit csinál a jobb kéz. Két falu közös csődje Csongrád-Csanádban

Több tízmillió forintot utalt át Ambrózfalva önkormányzatától Csanádalbertire a két falu közös pénzügyese, ám az összeg eltűnt. A hiány a két falu mellett másik kettőt is nehéz helyzetbe hoz, mert közös hivatalt tartanak fönn. A bajban megszólalt a helyi lap is.

Bűnöző is lehet polgármester, de már nem maradhat a helyén olyan könnyen, mint korábban

Nemrég Pál-Árgyelán Elvira, a Békés megyei Pusztaottlaka fideszes polgármestere úgy döntött, mégsem indul a polgármesteri címért, így az egyetlen jelölt a település egykori polgármestere, a költségvetési csalással vádolt korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Simonka György lehet – írta meg a 24. Nem példa nélküli az eset.

Korrupció miatt halálra ítéltek egy ingatlanost Vietnamban

Vietnam történetének egyik legnagyobb korrupciós ügyében halálra ítélték Truong My Lan ingatlanmágnást, aki a becslések szerint 27 milliárd dollár, átszámítva körülbelül 9810 milliárd forint kárt okozott mintegy 42 ezer embernek, írja Guardian.

Riportunk után mennie kellett a versendi polgármesternek, Kárász Istvánt 2010 óta kétszer marasztalta el a bíróság

Immár a kormányhivatal is kimondta, hogy méltatlan a posztjára a versendi polgármester, akit a lapunkban közölt, róla szóló cikk megjelenése után fel is mentettek posztjáról

Első fokon 6 év 6 hónap börtönre ítélték Fürst Györgyöt a főváros korábbi parkolási rendszerét érintő milliárdos visszaélések miatt

Első fokon bűnösnek találta a bíróság Fürst Györgyöt, a VI. kerület volt szocialista alpolgármesterét, akit a fővárosi parkolási pénzekhez kapcsololdó bűncselekményekkel vádoltak meg. Fürstöt különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésben találták bűnösnek, ezért halmazati büntetésként 6 év 6 hónap börtönt és 25 millió forint pénzbüntetést szabtak ki rá, ugyanakkor a sikkasztás bűntette vád alól felmentették.

Első fokon hat és fél évet kapott Terézváros volt MSZP-s alpolgármestere a parkolási pénzek perében

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésben találta bűnösnek a bíróság Fürst Györgyöt, a VI. kerület volt szocialista alpolgármesterét, a Centrum Parkoló Kft ügyvezető-tulajdonosát, és ezért 6,5 év börtönre és 25 millió forintos pénzbüntetés kifizetésére ítélte. Az egykor Rolls-Royce-szal furikázó MSZP-s hírhedt, BEAST-1 rendszámú járművét az eljárás során 19 millió forintért tudták eladni, a büntetést részben ebből egyenlítik ki. Fürstöt sikkasztással is vádolták a fővárosi parkolási perben, de az alól felmentették.

Itt az újabb fordulat a Lánchíd-botrányban!

A rendőrséghez fordult a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István a Vig Mórhoz vándorolt Lánchíd-pénzekkel kapcsolatban – értesült a Magyar Nemzet. Tényi sikkasztás miatt tett feljelentést azt követően, hogy a sajtóban megjelent, 900 millió forint került a Lánchíd felújítását végző cégtől az Amnesty-vezér sok száz milliós számlagyár működtetésével is gyanúsított testvérének magán- és ügyvédi letéti számlájára, amit több részletben, készpénzben fel is vettek.

Momentum: Fillérekért árverezik el a tízmilliós lélegeztetőgépeket

Anno 13 milliárdért vett az állam 1000 darab gépet, most darabját az eredeti ár tizedéért árverezik el, de ha nem viszik el, még olcsóbb lesz a kikiáltási ár.

Letartóztatták a sikkasztással gyanúsított két Audi-szakszervezeti vezetőt

A Győri Járásbíróság egy hónapra elrendelte az Audi-szakszervezet két sikkasztással gyanúsított vezetőjének letartóztatását. Az érintettek ezt tudomásul vették, így a határozat jogerős. Az Audi Hungária Független Szakszervezet pénteken kizárta az érintett két elnökségi tagot az érdekképviseletéből is.
Találatok: [1658]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>