language

Kulcsszavak:

sikkasztás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1577]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

180 millió forintot találtak a pénzügyminisztériumi tanácsos széfjében, azt mondta, az édesanyja pénze

Pályázati visszaélések, vesztegetés gyanúja miatt csaptak le a nyomozók több minisztériumi dolgozóra. A gyanú szerint az ügyintézések megolajozásában és az ellenőrzések elsimításában segítettek csúszópénzért cserébe. Az ügyészség szerint általában a pályázati összeg egy százaléka volt a tarifa, de volt, hogy több. A Pénzügyminisztérium egyik tanácsosánál összesen 190 millió forint tisztázatlan eredetű pénz került elő, ami állítása szerinte nyugdíjba vonult édesanyja pénze.

„Két közmunkás hordta ki fekete zsákban a papírokat a hivatalból, és égették, mint a sz*t”

Iratokat égethettek el még az önkormányzati választások előtt a közmunkások Újszentivánon, ahol nemrég letartóztatták a polgármestert. A faluban nem ez lenne az első eset a papírok megsemmisítésére, korábban a fantomszerbek nyomait próbálták eltüntetni az önkormányzatnál. A polgármester nélkül maradt faluban arról is beszélnek, hogy a Putnik Lázárhoz köthető nyaralón a falu közmunkásai is dolgozhattak.

Sikkasztás miatt nyomoz a rendőrség Öcsödön, lemondott a jegyző is

Kis híján feloszlott képviselő-testület, lemondott a jegyző és egy képviselő is a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Öcsödön. A lakosok közül többen rendkívüli közmeghallgatást szeretnének, a rendőrség sikkasztás ügyében nyomoz.

1,7 millió forintot sikkasztott el a gyerekek pénzéből a Nógrád megyei gyermekotthon vezetője

Két Nógrád megyei gyermekotthont is vezetett az a 36 éves gyermekvédelmi intézményvezető, akivel szemben a Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt, mert az általa kezelt, a gyermekek ellátását biztosító összeggel, valamint az utógondozott gyerekek apanázsával nem tudott elszámolni – közölte honlapján az ügyészség.Az ügyészség a büntetlen előéletű nő ellen sikkasztás bűntette miatt emelt vádat.

10 év börtönre ítélték Kun-Mediátor Marcsikát

A Szolnoki Törvényszék sikkasztás és csalás bűntettében bűnösnek mondta ki D. S. N. Máriát, 10 év börtönre ítélte és 10 évre eltiltotta a közügyektől. Összesen 5 400 000 forint pénzbüntetésre is ítélték. Legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után kerülhet szabadlábra.

Az Országgyűlés sajtófőnöke szerint Kövér kabinetfőnöke sosem lakott alapítványi tulajdonú lakásban

Az Országgyűlés sajtófőnöke hétfőn közleményt küldött az MTI-nek, amiben az áll, hogy „ellenzéki sajtótermékek és egyes ellenzéki politikusok valótlan állításával szemben dr. Veress László, az Országgyűlés elnöki titkárságának vezetője és családja soha nem lakott és jelenleg sem lakik semmiféle alapítványi tulajdonban lévő ingatlanban." Az ügyben, pontosabban a villát megvásárló Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvánnyal kapcsolatban sikkasztás miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nemrég.

A végrehajtói bűnbanda a hétköznapokban

A végrehajtók egy része bevallja, hogy tudott a területkiosztások és az ellenőrzések körüli visszaélésekről. Mások azt mesélik, hogy meglepődtek, ők teljesen tisztességesen működtek, nem is volt dolguk a korrupt vezetéssel. Ha az egyedi esetekbe beletúrunk, árulkodó összefüggések világítanak. Lesz mit megreformálni.
Találatok: [1577]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>