language

Helyek:

Tolna megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [295]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Elárulta a külügy, hányszor ment helikopterrel dolgozni Szijjártó Péter

Eddig a külgazdasági és külügyminiszter öt helikopteres útjáról tudtunk, most kiderült, hogy volt még négy 2020 óta. Szijjártó Péter számításunk szerint az utóbbi években 12 millió forintot repülhetett így el.

Süli János azt ígéri, lesznek tehenek a fia tehenészetében

„Ez nem családi tehenészet, ez a fiamnak az üzeme” – mondta Süli János volt paksi polgármester, majd Paksért felelős tárca nélküli miniszter, aki azért ment be az ATV stúdiójába kedd este, hogy megvédje családja becsületét. Pár napja derült ki, hogy az Integritási Hatóság feljelentést tett Süli fiának projektje ügyében. A Biogas Productor Kft. 486 millió forintnyi uniós támogatást vett fel a tófalui szarvasmarhatartó telep felújítására, ám teheneknek vagy más mezőgazdasági tevékenységnek nyoma sincs a mai napig.

A faddi Duna-holtág vízpótlására adakoztak, de a település másra költi a pénzt

Civilek és magánszemélyek fogtak össze egy éve Fadd-Domboriban. Közel 5 millió forintot gyűjtöttek össze, hogy pótolják a Holt-Duna évek óta csökkenő vízmennyiségét. A Tolna megyei település képviselő-testülete és a Faddi Dunáért Közhasznú Alapítvány elnöke azonban egyoldalúan, a felajánlók megkérdezése nélkül úgy döntött, inkább horgászhelyekre és faültetésre költi a pénzt.

Az Integritás Hatóság nem töri magát, hogy igazán húzós korrupciós ügyekről rántsa le a leplet

Sorra jelent be vizsgálatokat a tavaly létrehozott Integritás Hatóság, ám az Európai Számvevőszék attól tart, Magyarország látszatintézkedésekkel pipálná ki a jogállamisági elvárások teljesítését.

A végén még kiderül, mégsem csak vicc, hogy Lévai Anikó mondja meg, mikor vonuljon vissza Orbán

Lévai imidzse inkább a családot egyben tartó háttérember, jószolgálati nagykövet, de ha jobban megnézzük, eddig is volt nyoma a közéleti tevékenységének – például földtulajdonosként vagy a testvére körül kinövő gazdasági birodalom révén.

Feljelentést tett az Integritás Hatóság a volt Paks-ügyi miniszter, Süli Jánosék tehén nélküli tehenészete miatt

Egy ötvenezer forintos, egy évvel a rajta szereplő dátum után vásárolt számlával bizonyítaná Süli János családi cége, hogy valódi munkára kapta az EU-pénzt, miközben a tehenészetben nem találtak a vizsgálat vezetői sem teheneket, sem mezőgazdasági munkára utaló jelet.

Százmilliós uniós támogatásból készült el öt épület felújítása késve, botrányos minőségben Faddon

Használhatatlan napelemek, betemetett pöcegödörbe vezetett szennyvízcsatorna, balesetveszélyes statikai hanyagságok, konnektor nélküli fürdőszoba – néhány furcsaság, amellyel egy százmilliós, uniós forrásból megvalósított, roma felzárkóztatási pénzből támogatott program részeként találkoztunk Faddon. A település vezetése mégis a hibákat feltáró képviselőt szólította fel határozatban lemondásra.

A gróf esete a bankárral: újabb jelentős szőlőbirtok került az OTP-vezér közelébe

Arisztokrata múlttal rendelkező vállalkozó érdekeltségeit vásárolta fel az OTP-csoporthoz tartozó PortfoLion kockázati magántőkealap.

A paksi bővítés nem nagyon halad, de a kormányközeli Balásy Gyula kifizetései igen

Bár egyelőre még csak földmunkák, azaz nagyjából csak ásás zajlott a Paksi Atomerőmű bővítése kapcsán, így is 224 millió forintba kerültek bizonyos kommunikációs és rendezvényszervezési feladatok. E kommunikációs terheket Balásy Gyula cégei vették le ennyi közpénzért az állam válláról.

Amiről Szijjártó hallgat: a Paks II. legfontosabb engedélye még mindig a levegőben lóg

Majd’ egy év elteltével még zajlik annak a frissített dokumentumnak az elbírálása, ami a Paks II. végleges létesítési engedélyének alapja – az atomhivatal az elbírálást eredetileg 120 napra taksálta. A hosszú gyártási idejű alkatrészek egy része már készül Oroszországban, ezek külön engedélyeket kaptak, de a hivatal a gyártást is ellenőrzi.
Találatok: [295]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>