language

Személyek:

Balczó Barnabás highlight_off

Balczó Barnabás

1981-ben született, végzettsége szerint jogász, közgazdász, 2010-től önkormányzati, majd kormányzati pozíciókat töltött be. Miniszterelnökségi kabinetfőnökként többi között a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár munkájának segítése és feladatainak ellátása érdekében közreműködött az MFB Zrt., valamint a Magyar Posta Zrt. tevékenységét érintő döntések előkészítése és végrehajtása során. 

Mikor Lázár János államtitkár volt, Balczó a jobbkeze volt, városról városra követte Lázárt, akinek váltakozó állásai hol Hódmezővásárhelyen, hol Budapesten kívánták meg.

A Magyar Fejlesztési Bank Invest Zrt. vezérigazgatója, a Jövő Nemzedék Földje Alapítvány kuratóriumi tagja.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Mészáros Lőrinc agrárbirodalmának csúcsvezére is bekerült a Ménesbirtok igazgatóságába

Lázár János teljesen NASA-fokozatra kapcsolt, minden kétséget kizáróan begyűjtötte az agrárcég és az azt kezelő alapítvány vezetésébe az agrárium hazai csúcsszakembereit.

Ingatlan-bérbeadásból mentené meg a Földet Áder állami pénzekkel kibélelt alapítványa

A másfél milliárdból vett pasaréti villa egykori lakóját, Áder János egyik elődjét, Szakasits Árpád köztársasági elnököt innen hurcolták börtönbe, most volt kormánytagok találkozóhelyévé válhat.

A Rózsadombon lesz a központja a mezőhegyesi Ménesbirtokot kezelő alapítványnak

Fél évvel a hivatalos bejelentés, és egy hónappal a kuratóriumi tagok nyilvánossá tétele után, október 27-én bejegyezték a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-t az államtól átvevő Jövő Nemzedék Földje Alapítványt. A szervezet székhelyét 237 kilométerre a birtok központjától, a Pasaréti úton jegyezték be.
Találatok: [4]  Oldalak:   1