Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

csalás highlight_off

Személyek:

Szentgyörgyvölgyi Péter highlight_off
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Nehogy maga kerüljön börtönbe Rogán helyett!

Nyílt ülésen adta át Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármesternek Juhász Péter az egész belvárost átfogó ingatlanbotrányokkal (a kiterjedt lajstromot itt böngészheti végig) kapcsolatos feljelentését. Ebben üzletszerűen, bűnszervezetben való hivatali visszaéléssel vádolja az ingatlanbotrányban érintett politikusokat.

Rogán Antal és az ingatlanok: egy nehéz év krónikája

Rogán Antal 2014-es éve az ingatlanok körül forgott. Duplázódó százalékok, dinamikusan növekvő alapterület, mintegy magától és még a tulajdonos előtt is titokban beépülő tetőkert, hirtelen felbukkanó vidéki ház, lendületesen növekvő nyaraló, furcsa konstrukcióban furcsa embereknek eladott kerületi ingatlanok: krónika.

Bűnszervezetben elkövetett csalásért jelentette fel Juhász Rogánékat

Azonnali hatállyal való lemondásra szólította fel Szentgyörgyvölgyi Péter polgármestert és Sélley Zoltán jegyzőt Juhász Péter, az Együtt társelnöke, aki hétfőn bűnszervezetben elkövetett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás miatt feljelentette az V. kerületet.

Juhász Péter is feljelentést tett

Míg az ügyészség Rogán Antal feljelentése miatt indított eljárást Juhász Péter ellen, addig az Együtt társelnöke bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás miatt tett feljelentést.

Juhász Péter egyre durvábban vádol, de az állítólagos bizonyítékokat nem mutatja meg

Juhász Péter, az Együtt társelnöke nem csatolt bizonyítékokat ahhoz a feljelentéshez, amellyel bűnszervezetben elkövetett csalással vádolja Belváros-Lipótváros önkormányzatának meg nem nevezett tisztviselőit.

Rogán mindenkit beperel, aki azt állítja, maffiózóval üzletelt

Feljelentették a lakásvásárlása miatt az ötödik kerületi polgármestert, Szentgyörgyvölgyi Pétert, aki kedvezményesen jutott lakáshoz a Belvárosban. Annak ellenére, hogy közben bejelentette, hogy visszaadja. De az ellenzék szerint így is felmerül a hűtlen kezelés, a csalás és a hivatali visszaélés gyanúja. A korábbi polgármester, Rogán Antal pedig beperel mindenkit, aki azt állítja, maffiózóval üzletelt a kerület. László Pál információi.

Feljelentették az V. kerületi fideszes polgármesterjelöltet

Juhász Péter, az Együtt-PM Szövetség társelnöke, V. kerületi polgármesterjelölt a Legfőbb Ügyészséghez fordult a Szerb utca 9. alatt található önkormányzati lakás "feltehető áron aluli eladása" miatt. A feljelentés kötelezettségszegés, csalás és hűtlen kezelés gyanúját valószínűsíti az ügyben.

Juhász Péter feljelentést tett Rogán helyettesének lakásügyében

Feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen ismeretlen tettesek ellen Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke, mert véleménye szerint Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi fideszes alpolgármester feltehetően áron alul vásárolt meg egy önkormányzati ingatlant.

Juhász Péter feljelentést tett Szentgyörgyvölgyi lakásvásárlása miatt

Feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen ismeretlen tettesek ellen Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke, mert véleménye szerint Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi fideszes alpolgármester feltehetően áron alul vásárolt meg egy önkormányzati ingatlant.

Együtt-PM: Feljelentés Szentgyörgyvölgyi Péter lakásvásárlása ügyében

Az Együtt-PM feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen Szentgyörgyvölgyi Péter fővárosi, V. kerületi fideszes polgármesterjelölt lakásvásárlásával kapcsolatban – közölte az ellenzéki szövetség társelnöke.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>