language

Személyek:

Rogán Antal highlight_off

Rogán Antal

Rogán Antal (Körmend, 1972. január 29. –) magyar politikus, közgazdász. 1998 óta országgyűlési képviselő. 1998–2012 között a Fidesz Országgyűlési Képviselőcsoportjának frakcióvezető helyettese, majd 2012–2015 között frakcióvezetője. 2001–2006 között az Országgyűlés Informatikai és távközlési bizottságának alapító elnöke, 2010-től a Gazdasági és informatikai bizottságának elnöke. 2006–2014 között Budapest V. kerületének polgármestere. 2015-től miniszteri rangban a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, a miniszterelnök kabinetfőnöke.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [851]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

LEGALÁBB 5 MILLIÁRD FORINTBÓL HIRDETTÉK A CSÚSZTATÁST, HOGY A MAGYAROK 97 SZÁZALÉKA ELLENZI A SZANKCIÓKAT

Rogán Antal minisztériumában nézhettünk bele, mennyit költöttek a nemzeti konzultáció eredményének hirdetésére. Volt például fókuszcsoportos kutatás 1,8 millióért - a plakáttervet már itt hiányosnak és túlzónak nevezték, még egy bomba pedig sok lett volna a megkérdezetteknek.

Busásan megéri Rogánnak dolgozni

Kormánypropaganda és állami hirdetések legyártása és terjesztése, valamint rendezvények szervezése. Ezekre kaptak lényegében monopóliumot Rogán Antaléktól Balásy Gyula cégei. És mindez továbbra is óriási üzlet - derült ki a most publikált éves mérlegekből.

Államosítanák a bukmékerirodákat, Rogán Antal javaslatára

A kedd este benyújtott, a szerencsejátékról szóló törvényt módosító javaslat szerint „A kaparós sorsjegyként szervezett sorsjáték, a számsorsjáték és – a lóversenyfogadás és a távszerencsejáték kivételével – a fogadás szervezésére kizárólag az állami játékszervező jogosult”

Elbírálás alatt a védjegyoltalmi kérelem a Puskás Múzeum névre és logójára

Több éves késéssel, de a jelek szerint mégis csak elkészül a Puskás Kiállítási Központ a Puskás Arénában.

Fű alatt, kétes indokkal és céllal módosította az autópályákra 35 évig vonatkozó szabályokat a kormány

Korábban a kormány azzal érvelt az autópályák 35 éves koncesszióba adása mellett, hogy szinte minden kockázat a koncesszorra hárul. Egy fű alatt, kétes indokkal végrehajtott szerződésmódosítás épp a kockázatokat hárítja el a Mészáros Lőrinc és Szíjj László érdekeltségében álló koncessziós társaság feje fölül. Egyes munkák nem teljesítése nem jár a teljes szerződés elbukásával. Mentesítő körülmény, ha csak drágán lehet finanszírozást szerezni. És jöhetnek a koncesszióba a magyar biztosítók – Mészáros Lőrincnek épp van biztosítója. Is.

Rogán Antal megszólalt a „Tóni-gate”-ről: „Nem ismerem Schadl urat”

Rogán Antal miniszter szerint neki nem az ártatlanságát kell bizonyítani, hanem az őt vádlóknak kell bizonyítania a bűnösségét, és ez nem sikerült, mivel az ügyészség nem talált kapcsolatot közte és Schadl György között, akit állítása szerint nem ismer. A „Tóni-gate" a miniszter szerint lezárt ügy.

Rogán több mint öt év után megszólalt a parlamentben: Nem ismertem Schadl nevű urat

Rogán Antal legutóbb 2017. december 11-én szólalt fel a parlamentben, több mint öt év eltelte után kedden a Schadl–Völner-ügyről kérdezhette Jámbor András a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét az azonnali kérdések órájában. Az ügy nyomozati anyagaiban ugyanis több helyen is előkerül a Tóni, Barbara és Ádám becenév. A Párbeszéd képviselője azzal kezdte felszólalását, hogy: „Miniszter úr, hogy ha szólíthatom így, Tóni.” Jámbor András szerint a nyomozati anyagban van egy rész, ahol Schadl arról beszélget a Gazdával, hogy a jó barátjuk, „a Tóni milyen nehezen szenved”, amikor miniszterként támadják ők. „Én sajnos nem ismerek más Tóni nevű embert a kormányban, vagy Tóni becenevű embert, úgyhogy nehezen gondolok másra, mint hogy önről van szó.”

„Értékteremtésre” kapott Bayer Zsolt cége 40 milliós szponzorpénzt a Szerencsejáték Zrt-től - mondja a kormány

A Fidesz-alapító publicista cégét 40 millióval támogatta az állami lottóvállalat, Rogán Antal helyettese szerint azért, mert értékteremtő tevékenységet folytat.
Találatok: [851]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>