language

Helyek:

Csongrád megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [536]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Haveri cégnek ad zsíros megbízást Márki-Zay Péter

Miközben létszámleépítésekkel spórolnának meg százmillió forintot Hódmezővásárhelyen, Márki-Zay Péter polgármester a saját tanácsadójának ad 257 millió forintos megbízást a városháza felújítására.

Öt-ötven eurót kaptak a határőrök azért, hogy ne ellenőrizzék a külföldi sofőrök autóit, nyomoznak ellenük

Korrupció miatt két pénzügyőr és három rendőr ellen nyomoz a Fővárosi Nyomozó Ügyészség, szerepel a közleményben. A gyanú szerint a Nagylaki Határátkelőhelyen szolgáló rendőrök és pénzügyőrök öt és ötven euró közötti összeget kaptak azért, hogy ne ellenőrizzék a külföldi sofőrök járműveit.

Milliárdokat csalt el az egyik egyház népkonyhái mögé bújva a bűnbanda

Az egyházi szervezet irányítói dolgoztak saját zsebre a népkonyhák működtetésével, összesen nyolcmilliárd forint kárt okoztak a költségvetésnek. A vezetőket letartóztatták, bankszámláikat lefoglalták.

Újabb helyi politikus bukott, letartóztatták Zákányszék alpolgármesterét

Az alpolgármester zöldségesbolt-hálózatot is működtető kereskedelmi vállalkozása három év alatt 100 millió kárt okozhatott a költségvetésnek. Nemcsak az alpolgármestert, hanem egyik alvállalkozóját is letartóztatták, az alkalmazottak és a beszállítók pedig munka nélkül maradtak.

A sok jóból jó sokat. A Mathias Corvinus Collegium egyre bővülő birodalma

Miután az állam gálánsan megtámogatta, a Mathias Corvinus Collegium immár saját forrásaiból terjeszkedni kezdett. Cél a 10 ezer diák, és bár ettől még messze van az intézmény, pénzt nem kímélve építi ki vidéki hálózatát.

Újszentiván választ: a lecsukott Fidesz-közeli polgármester helyett két fideszes jelölt is indul

Öten indulnak Újszentiván polgármesteri székéért az időközi választáson, a helyieket megosztják az elmúlt időszak történései. Az előző, Fidesz-közeli polgármestert költségvetési csalásért tartóztatták le, a helyi Fidesz jelöltjét a megyei pártközpontban leszavazták. Így lett két fideszes polgármester-jelölt a faluban, akiknek egy közös tulajdonságuk biztosan akad: a megbeszélt időpont előtt lemondták az interjút. Videó.

Pókhálóként szövik át a közéletet a közpénzmilliárdokkal kitömött NER-közeli alapítványok

Minden képzeletet felülmúló pénzbőség jellemezte az egyetemek többségét is befaló közérdekű vagyonkezelő alapítványok tavalyi évét. A jólét elnyomja a kritikus hangokat, miközben közpénzből etetik a kormány holdudvarát, és terjesztik a szélsőségektől sem mentes konzervativizmust.
Találatok: [536]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>