language

Intézmények:

Fejér B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. highlight_off

Fejér B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt.

A 2015-ben alapított Fejér-B.Á.L Zrt. fő tevékenységi köre a lakó és nem lakó épületek építése, generálkivitelezés. Egyéb tevékenységei közé tartoznak a műemlék jellegű épületek felújítási munkái, műszaki szaktanácsadás, lakatosipari kivitelezési munkák, továbbá építési beton előállítása is. A cég elvben Mészáros Lőrinc gyermekeié (az ő nevüket rejti a BÁL betűszó, Beatrix, Ágnes és Lőrinc), de egy osztalékelsőbbségi konstrukcióval a cég nyereségének nagyobb részét maga id. Mészáros Lőrinc veszi ki a cégből.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [190]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A moslékgyűjtő, a vécékefetartó és a betétes kuka is közpénzből lesz a közpénzből épült felcsúti étteremben

Ahogyan a közösből fizetik az automata kávéőrlőt, a hűtőket, a szekrényeket és a tűzhelyeket is. A turisztikai attrakciónak nevezett projektet egyébként több mint 1 milliárd forintért Mészárosék családi cége kivitelezte.

Ismét elmeszelték Mészáros Lőrinc családi cégét az érdi „fehér út” ügyében

28 tulajdonos hozzájárulása nélkül épített illegálisan utat részben természetvédelmi területen Érd és Sóskút között a Mészáros Lőrinc családja által tulajdonolt cég alvállalkozója – értesült az Átlátszó. A kormányhivatal a legújabb döntésével elmarasztalta az Orbán Viktorhoz közel álló oligarcha családi cégét és alvállalkozóját. A határozat kimondja, hogy az érdi köznevelési centrum építési törmelékéből építették az utat, a kezeletlen hulladék lerakása pedig jogszabályi tilalomba ütközik. A kivitelezők a döntést nem hagyják annyiban, a „fehér út” ügye a bíróságon folytatódik tovább.

Időgép Felcsúton: most írták ki a közbeszerzést egy jégpályára, ami már három hónapja elkészült

Hadházy Ákos szerint „nagyon izgalmas, hogy ki fogja nyerni a versenyt”. „Most írják ki a közbeszerzést arra a jégpályára, amelyik már három hónapja elkészült”, adta hírül Hadházy Ákos a Facebookon egy felcsúti beruházásról. A független ellenzéki képviselő hozzátette: „időgép Felcsúton, avagy ilyet is csak Orbánland területén mernek megtenni”.

Az illegális pártfinanszírozás rendszere – ahogy a résztvevők látják, 2. rész: „Micsoda szolgáltatás!”

Megvette-e saját ellenzékét a Fidesz? Hogyan születnek hatalmas magánvagyonok a pártkasszák illegális feltöltéséből? Piaci és politikai szereplők fű alatti együttműködése a közpénzek eltérítésében: így fizeti meg a társadalom a demokrácia működését. A pártfinanszírozás szürkezónáját bemutató cikksorozatunk második része.

Az illegális pártfinanszírozás rendszere – ahogy a résztvevők látják, 1. rész

Markában tartja-e a Fidesz az ellenzéket, s ha igen, milyen eszközökkel? Hogy működött egy nagykoalíció a pártfinanszírozás szürkezónájában, és hogy lett annak kizárólagos irányítója a Fidesz? Cikksorozatunk az illegális pártfinanszírozás elmúlt harminc évét mutatja be a rendszer működtetőinek elmondása alapján, és egy demokráciát, ahol még azt is megvásárolhatod, hogy ki legyen a választáson az ellenfeled.

Egy válság kellett ahhoz, hogy egyértelmű legyen: Mészáros Lőrincnek nem kell állami milliárdokat adni

Energiaválság miatti költségvetési megszorítás kellett ahhoz, hogy kiderüljön, Mészáros Lőrincnek és cégeinek igazából van elég saját pénzük ahhoz, hogy vissza nem térítendő állami támogatás nélkül is felújítsák a szállodáikat. A 24.hu írta meg a Kisfaludy 2030 Zrt.-től bekért közérdekű adatok alapján, hogy 41 turisztikai fejlesztésre megítélt vissza nem térítendő támogatást von vissza a magyar állam, melyek értéke meghaladja az 56 milliárd forintot.

Újabb vállalkozásba fog Mészáros Lőrinc volt vőjelöltje

Pállfy Balázs egy másik építési vállalkozóval, Boross László Györggyel alapított közös céget, a Viatus BP Kft.-t.

A Mészáros-gyerekek cége újabb közbeszerzést nyert

A régóta tervezett Hungaroring felújítása új szakaszba lépett: december 20-án aláírták a modern kor vívmányait képviselő, új ikonikus bejárat és főépület kivitelezői a közbeszerzési szerződést. Mindkét céget jól ismerjük már.

A Mészáros-gyerekek cége újabb közbeszerzést nyert

Hungaroring felújítása új szakaszba lépett: A felcsúti Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt, valamint a kormány másik kedvenc kivitelezője, a biatorbágyi West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. nyerte meg a közel 3,2 milliárdos, régóta tervezgetett felújítást. Az, hogy a két, közbeszerzések terén (is) közismert cég között hogy oszlik meg a munka és a megbízási díj, nem részletezi a közbeszerzés.
Találatok: [190]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>