language

Kulcsszavak:

foglalkoztatás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [1053]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Az önkormányzat cégétől is pénzt kapott a szocialista bizottsági elnök

A zuglói önkormányzat 21 képviselőjéből négyen is végeztek munkát a helyhatóság valamelyik cégénél. Közülük három baloldali, akik félmillió forint feletti bruttó képviselői, illetve egyéb önkormányzati tisztségük után járó jövedelmük mellett további önkormányzati pénzekhez is jutottak. Volt, aki bevallotta, volt, aki nem. A polgármester számára fontos a transzparencia, párttársa azonban más gyakorlatot követ.

Keveset tesznek hozzá a magyar gazdaság fejlődéséhez a százmilliárdokért idecsábított multik

Gigantikus összegeket költ a kormány a külföldi multinacionális cégek beruházásainak támogatására. E gyárak azonban jórészt szigetszerűen működnek, a nemzetgazdaság fejlődését alig segítik.

Az Állami Számvevőszék is vizsgálódott, mégis milliárdok tűntek el a pünkösdistáknál

A Magyar Pünkösdi Egyház vezetői állítják: őket is megvezette a közpénzekkel csaló missziójuk, az ÁSZ pedig a módszertan felülvizsgálatát ígéri, miután szinte semmit nem vett észre. Az ügyészség már 2018 óta nyomozott, de csak tavaly lépett.

Tovább dagad a Pünkösdi Egyház sokmilliárdos csalási botránya

Egy ügyvéd is érintett lehet a pünkösdisták botrányában, amely során nyolcmilliárd forintot síbolhattak el.

Adócsalás miatt emelnek vádat egy kelet-magyarországi milliárdos ellen

Vádemelést javasol a NAV egy kelet-magyarországi élelmiszerlánc- és szállodatulajdonos, valamint ügyvédje ellen. A gyanú szerint a vállalkozó két év alatt 7,4 milliárd forint osztalékot vett fel vállalkozásaiból, ami után nem fizetett adót.

Nem kell Samsung! – kiabálták a gödi akkugyár bővítéséről szóló közmeghallgatáson

Feszült hangulatú közmeghallgatást tartottak kedden a gödi Samsung-gyár bővítéséről. A hallgatóság többek között az akkugyár zajterhelése, a talajvíz szennyezettsége, a település élhetősége, és az ilyen gyárakkal kapcsolatos általános aggodalmait zúdította a hatóságok és a gyár képviselőire.

Magyarország szó szerint hatalmas árat fizet azért, hogy a multik akkunagyhatalommá tegyék

Rekordokat döntenek Magyarországon a külföldi beruházások – a kormány rekord sok munkahelyteremtő támogatást oszt ki ezekre, 2021-ben összesen 250 milliárd forintot. Újabban a beruházó multiknak már munkahelyet sem kell teremteniük a pénzért cserébe.

Polt Péter szerint Farkas Flórián csak aláírta a papírokat, de nem vett részt a botrányos romaprogram végrehajtásában

„A nyomozó hatóság megalapozottan döntött az eljárás megszüntetéséről” - válaszolta Polt Péter legfőbb ügyész Vadai Ágnes kérdésére, miután a DK-s képviselő arról érdeklődött, miért állították le hét év után a NAV-nyomozást a „Híd a munka világába” program ügyében.

Folytatódik Czeglédy Csaba büntetőpere, terhelő vallomást tett az egyik koronatanú

Az iskolaszövetkezetek nem fizettek járulékot és adóterheket, a pénzt pedig eltüntették – ezt vallotta az egyik koronatanú Czeglédy Csaba büntetőperében. K. Norbert több olyan találkozóról is beszélt a bíróság előtt, amelyet – állítása szerint – kémkedés ellen védett helyiségben tartottak. Czeglédy Csaba DK-s politikus a vád szerint 6,3 milliárd forint adót csalt el – hangzott el az M1 Híradó műsorában.

Letartóztatásban marad a munkásszállóval elbukott polgármester

Február elején tartóztatták le az újszentiváni polgármestert, így a mostani hosszabbítással már egy évet kell ülnie. A nyomozás folytatódik.
Találatok: [1053]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>