language

Lapok:

HVG

A Heti Világgazdaságot 1979-ben alapították, a Világgazdaság utódjaként, folytatásaként. Kezdetben a Magyar Kereskedelmi Kamara finanszírozásában jelent meg. Kritikus szellemiségű lapként indult, hamarosan Magyarország vezető gazdasági hetilapjává vált. 1989-ben alapítottak a HVG-t kiadó HVG Kiadói Rt.-t. 1994-ben a szerkesztőség és a cég munkatársai felvásárolták a cég részvényeit. 1997-ben elsők között indított internetes portált. 2003-ben a német Westdeutsche Allgemeine Zeitung többségi tulajdont szerzett az ekkor már HVG Kiadó Zrt. néven működő kiadóban, ám a lap a szerkesztői függetlenségét továbbra is megőrizte. 2014-ben a német cég megvált többségi tulajdonától, melyet a szerkesztőség és a korábbi részvénytulajdonosok a menedzsmenettel karöltve visszavásárolták. A színvonalas működéshez 2010-ben egyre több anyagi támogatásra van szükség, ezért a HVG elindította a Pártolói Tagság programját 2018-ban, melynek keretein belül az olvasók adományokkal tudják támogatni a lapot. A HVG főszerkesztői: Jakus Ibolya, Nagy Iván Zsolt.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5180]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Óraműpontossággal érkezett a Szerencsejáték idei 40 milliója Sarka Kata férjének cégéhez

Ha itt az ősz, akkor itt a 40 millió + áfa szponzorpénz is a Netrise Hungary Kft.-nek, amely amúgy aligha szorul rá az „apróra”, mivel a tavalyi évet rekordmagas, 2,5 milliárdos profittal zárta. Ezt az összeget osztalékként ki is fizette magának a tulajdonos Bessenyei István, aki Sarka Kata férje.

Tiborcz István cége Szijjártó minisztériumának támogatásával vesz egy hatalmas telket Debrecenben

A tervek szerint méretes logisztikai központot épülhet majd rá.

Új társasággal bővült Tiborcz István ingatlanbirodalma

A cég ügyvezetője utoljára a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójának budapesti irodaépületeit üzemeltette.

Ítélőtábla döntése: az operatív törzs jegyzőkönyvei nyilvánosak a kormány külön jogszabálya ellenére

Megváltoztatta az elsőfokú ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla a HVG által indított közadatperben és úgy döntött, ki kell adni a koronavírus-járvány elleni operatív törzs üléseinek jegyzőkönyveit. A HVG a kormányzat titkolózása miatt másfél éve indított pert az adatok nyilvánosságáért, amit Orbánék egy külön, visszamenőleges hatályú jogszabállyal igyekeztek gátolni – úgy tűnik, sikertelenül.

Hatalmas ázsiai gumigyár épül Rácalmáson, adófizetői pénzből Rákay Philiptől vett földön

A Hankook Rácalmáson bővít, a kormány egyelőre nem árulja el, mennyi munkahelyteremtési támogatást ad a projekthez.

Malévos vezetőket ítéltek el hűtlen kezelésért első fokon

A Fővárosi Törvényszék a Malév korábbi igazgatósági elnökét és az egyik volt vezérigazgatót is bűnösnek találta egy több száz milliós vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelési ügyben. Az ítélet nem jogerős, az ügyészség súlyosabb büntetést akar.

865 milliós állami támogatásból forgat honvédséget népszerűsítő sorozatot az Elk*rtuk producerének cége

„A védett létesítmény" munkacímmel fut egyelőre az Elk*rtuk-ot is jegyző producer műhelyében most forgatott hatrészes filmsorozat, amely „akciódús dráma” lesz. A története két szálon fut majd, de mindkettő illeszkedik a honvédelmi kormányzatnak a Magyar Honvédséget népszerűsítő toborozó kampányába. Utóbbi arca nemcsak katonai szakértőként, hanem szereplőként is felbukkan.
Találatok: [5180]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>