language

Személyek:

Homlok Zsolt highlight_off

Homlok Zsolt

Homlok Zsolt, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. korábbi ügyvezető igazgatója.  A Swietelsky még Homlok vezetése alatt kapcsolódott be a felcsúti kisvasút építésébe. Mészáros Lőrinc kisebbik lányának, Mészáros Ágnesnek a volt férje. 2013 óta a Haladás VSE elnöke. Részben offshore cégeken keresztül tulajdonolt építőipari érdekeltségei azóta eredményesen teljesítenek az állami közbeszerzéseken. 2023-ban azonban arról számolt be a sajtó, hogy Homlokék válnak, ezután a Homlok Zrt. is veszteségessé vált, emellett több Mészáros-érdekeltséggel kapcsolatos uniós beruházásból kiszorult: 2023. márciusában az R-Kord Kft. és az OPUS TITÁSZ Zrt. is felmondta a Homlokhoz kötődő VASÚTVILL Kft-vel kötött megállapodást. 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [75]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>

Újabb földeket vett az ország egyik legtehetősebb önkormányzati képviselője, Mészáros Lőrinc testvére

Több mint 6 hektár (60 ezer négyzetméter) újabb területet szerzett Mészáros Lőrinc testvére a nyilvános állami adatbázis szerint. A Felcsúton önkormányzati képviselő Mészáros János a vagyonnyilatkozata alapján mostanra több mint háromszáz hektárnyi föld tulajdonosa.

Romániában alapított vasútépítő céget Mészáros Lőrinc volt veje

Homlok Zsolt egyre több beruházásból szorult ki a magyarországi piacon, miután véget ért házassága a milliárdos nagyvállalkozó lányával, Mészáros Ágnessel. Úgy tűnik, Romániában talált új megrendelésre, megalapította a Homlok Románia Kft.-t, amelynek egyik fő tevékenysége a vasútépítés.

Már látni a jövőt. Foci az Orbán-világban és utána

Oly mértékben függ anyagilag a kormánytól a magyar foci, hogy a legkisebb változás is bedöntheti a sportágat – legyen akár az csupán egy rosszul végződött ­házasság, hogy egy esetleges kormányváltást már ne is említsünk

Csúszásban lévő beruházások,110 milliárd forintnál több közpénz Mészáros Lőrinc cégeinek – előlegként

Az Építési és Közlekedési Minisztérium válaszolt közérdekű adatigénylésünkre.

Az Integritás Hatóság is figyeli Mészáros Lőrinc cégének beruházását

Az újonnan felállított korrupcióellenes testület érdeklődését a Püspökladány–Biharkeresztes vasúti felújítási munkálatok keltették fel, miután több alvállalkozót nem fizetett ki Mészáros Lőrinc cége, az R-Kord Kft.

Minden szálat elvághatott Mészáros Lőrinc lánya a volt férjével

A jelek szerint nem csak a magánéletben váltak el Mészáros Ágnes és Homlok Zsolt útjai.

Több vasúti munkánál is tartozik alvállalkozóinak Mészáros Lőrinc cége, van, akinek fél éve

Nem csak a GSM-R program kivitelezői nem jutnak pénzükhöz Mészáros Lőrinc cégeitől, de a Püspökladány–Biharkeresztes és a Békéscsaba–Lőkösháza vasútvonal felújításán dolgozó kisvállalkozások közül sem fizettek ki mindenkit, van, aki fél éve vár számlája kiegyenlítésére, másnak összesen több mint 500 millió forintnyi elvégzett munkáról nem állítanak ki teljesítési igazolást – tudta meg a Szabad Európa. Az Építési és Közlekedési Minisztérium szerint részükről már folyamatosak a kifizetések, bár korábban előfordulhatott "lassulás".

Újabb uniós beruházásból tette ki Mészáros Lőrinc cége Homlok Zsolt vállalkozását

Január 31-én írta alá az OPUS TITÁSZ Zrt. a vállalkozói szerződést a VASÚTVILL Kft.-vel a nyíregyházi ipari parkba tervezett elektromos alállomásról, de márciusra már rá is jöttek, hogy „lényeges műszaki tartalmi változás” miatt azonnali hatállyal fel kell bontani.
Találatok: [75]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>