language

Kulcsszavak:

állami/önkormányzati szerződések highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2454]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A GVH engedélyezte, Tiborcz-közeli napelemparkot vesz az MVM leányvállalata

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyta az MVM Zöld Generáció Zrt. és a Tatooine Solarpark Kft. összefonódását hétfőn, a döntés értelmében az állami energetikai óriás leányvállalata közvetlen és kizárólagos irányítást szerez a Tatooine felett.

Őrizetbe vették Óbuda baloldali alpolgármesterét

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a hatóságok a ma reggeli házkutatások során őrizetbe vették Czeglédy Gergő óbudai alpolgármestert, a baloldali összefogás politikusát. A Központi Nyomozó Főügyészség vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés és más bűncselekmények kapcsán folytatott nyomozást.

Perelünk a közmédia eltitkolt kínai megállapodásaiért

A magyar közmédia több kínai állami szereplővel írt alá megállapodást májusban. A kínai megállapodásokat kérve közérdekű adatigényléssel fordultunk a közmédiához. A közmédia az adatigénylést megtagadta, ezért perre megyünk.

Kié lesz Siófok legpatinásabb, Balaton-parti épülete?

Lengyel Róbert polgármester úgy is aláírta a Debreceni Egyetemmel kötött furcsa bérleti szerződést a város legpatinásabb épületére, hogy tudta, törvényességi felügyeleti eljárás van folyamatban az ügyben, és rendőrségi ügy is lett belőle. Különös kedvezmények a Fidesznek, aggodalom az elővásárlási jog miatt, az oktatás bizonytalan, az épület eladósorban maradt. A városban sokan nem értik, miért kell ezt.

„Mindenki érti, mi történik a háttérben” – így menti a rendszer Tiborczot és a haverokat a gigászi ingatlanbuktától

Befuccsolásgyanús beruházásoktól szabadítja meg egy speciális jogi megoldással a kegyenceit a kormány: feleslegesen megvesz tőlük 350 ezer négyzetméternyi irodát, sok száz milliárdért.

Itt a bejelentés: újra állami kézbe került Ferihegy

Több mint egyéves intenzív tárgyalássorozatot követően 2024. június 6-án aláírták a Budapest Airport Zrt. adásvételi szerződését – jelentette be az Nemzetgazdasági Minisztérium. Az is kiderült, hogy a vételár 3,1 milliárd euró volt, és ezen felül a korábbi tulajdonosok 1,44 milliárd eurós hiteltartozását is átvállalták.

Tripponék még idén is kitömték a korrupciós hálózatukban lévő SZIN-KER-t

Az Origo információi szerint Tripponék az utolsó percig ki akarják használni a hátralévő városvezetői időszakukat, bukásra készülnek a hétvégén. Ez magyarázhatja az is, hogy az alpolgármester házfelújítását ténylegesen végző, és a korrupciós ügybe keveredett SZIN-KER Kft-vel még 2024-re is több felújítási szerződést kötött az önkormányzat tulajdonában álló egészségügyi cég. Birtokunkba jutott levelezés azt is bizonyítja, hogy a SZIN-KER-en keresztül történt Tripponék házfelújítása részleteinek egyeztetése. Ami bizonyítja a korrupciós hálózat meglétét.

Videó: Sok kis CÖF – civilruhás választási Fidesz-kampány állami pénzből

A Fidesz választási sikereinek egyik oka az országos hálózata, amely az országos kampányok mellett helyi szinten is tud mozgósítani. Ez a hálózat nagyrészt közpénzből működik, gerincét azok az álcivil szervezetek alkotják, amelyek például a Városi Civil Alapból kapnak állami támogatást.

Tiborcz és Garancsi érdekeltsége megzsarolhatta a kormányt, de nem jött be

20 milliárd forinttal drágult az állami intézményeknek szánt Dürer Park-projekt. Az NGM szerint ha a kormány nem fizet többet, leállhat a kivitelezés – a kormány nem fizet többet.

Milliárdos birodalmat épített közpénzből a fideszes Nagy Sas rokona, aztán hirtelen minden összeomlott

A közbeszerzéseket sorra nyerő, milliárdos forgalmú cég dőlt be a fideszes Tasó László nyírségi választókerületében. A céget Tasó László unokaöccse, Tasó János irányította. De nemcsak ez a cég dőlt be, hanem egy másik is, súlyos anyagi helyzetbe hozva több önkormányzatot. Valójában ezt a céget is Tasó János irányította, de egy strómant talált hozzá. A behálózott stróman most elmesélte a történetét.
Találatok: [2454]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>