Megújítjuk a sajtóadatbázist. Mondd el, milyennek szeretnéd!
language

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2624]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Uniós- és közpénzből épített saját magának vendégházat Pétervására fideszes polgármestere

50 millió forint uniós támogatásból épített falusi vendégházat Pétervására fideszes polgármestere. Ez már a sokadik olyan turisztikai beruházás a környéken, amire ő, vagy családtagjai nyertek uniós és költségvetési támogatást. Eged Istvánt a helyszínen találta Hadházy Ákos. A polgármester előbb azt mondta a független képviselőnek, hogy takarítja a házat, majd mikor szembesítették vele, hogy munkaidőben van, azt mondta, a betegszabadságát tölti.

A Sodexo-ügy: nagy titokban megállapodott a magyar állam a francia cafeteria cégekkel

Akkora jogi háború dúlt Magyarország és három francia cafeteria-cég között, hogy azt alighanem egyszer majd a jogi tankönyvekben fogják tanítani. De immár vége. Magyarországnak akaratlanul is a segítségére sietett az EU, míg a francia cégek egy washingtoni bíróság ítéletében bíztak: a patthelyzetet végül egy peren kívüli egyezség zárta.

Így vált köddé az Európai Bizottság 1,5 milliárdja egy romos ház miat

Karácsony Gergely mintaprojektje helyett előbb egy koszos telek, aztán egy romos ház... A baloldal éppen versenyez a felelősség maszatolásában, de nem fogják bevállalni, hogy eltapsolták azt a támogatást, amit közvetlenül Brüsszeltől kaptak, és amihez a hozzá nem értés és a határidőcsúszások miatt 690 milliónyi önrészt is hozzátettek – mondta el lapunknak a zuglói Fidesz elnöke a Karácsony Gergely-féle „Mintaház” projektről.

Pokorni Zoltán szerepét firtatja az MKKP egy több száz milliós, mutyigyanús ügyben

Hadházy Ákos feljelentést tesz az ügyben, a hegyvidéki önkormányzat szerint már a feltételezés is bántó, és a politikai haszonlesést szolgálja.

Létrehozott egy jogi torzszülöttet a kormány, a pénz pedig elvész a ködben – és Brüsszelnek ez nagyon nem tetszik

Furcsa játszma zajlik az alapítványi fenntartású egyetemek kuratóriumaiban ülő politikai kinevezettek miatt, és a csütörtöki kormányinfó alapján nem enged a kormány. Az uniós források felfüggesztése az úgynevezett Horizont programokat, a legnívósabb uniós kutatói pályázatokat is érinti. Ebben az esetben a tét tehát nem csak a pénz, hanem a presztízs is, valamint hogy újabb koponyák hagyhatják el az országot.

Már most több mint 15 milliárd forintba került a Citadella felújítása

A közbeszerzési eljárás harmadik lehívásában ezúttal egy 8,5 milliárdos tétel üti Mészáros Lőrinc és Garancsi István cégeinek markát. Az eredetileg legfeljebb 20 milliárdosra tervezett rekonstrukciós eljárás pedig még mindig csak a bontási műveleteknél tart.
Találatok: [2624]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>