language

Lapok:

444

Az online lapot 2013. április 29-én alapította Uj Péter, az index.hu egykori főszerkesztője több volt munkatársával együtt. Uj jelenleg is a portál főszerkesztője.  A 444 tulajdonosa és kiadója a Magyar Jeti Zrt., amelynek Kardos Gábor a vezérigazgatója, operatív vezetője Fenyő Balázs István. A 444 liberális, erőteljesen kormánykritikus internetes portálként definiálja önmagát, sokszor humoros és önirónikus tartalmakkal. 2014-ben az Open Society Foundation-től 10 millió forintos támogatást nyertek el, amiből 14! nevű választásfigyelő mobilos alkalmazást fejlesztették. 2017 óta adományokkal is lehet munkájukat segíteni. 

Támogasd a sajtóadatbázis fenntartását rendszeres adományoddal,

hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben!

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2011]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Mészáros Lőrinc 18 milliárdos osztalékot vehetett ki az építőipari cégeiből tavaly

Tizennyolc milliárd forintnyi osztalékot vehetett ki építőipari vállalkozásaiból Mészáros Lőrinc tavaly, derül ki a cég beszámolójából. A leggazdagabb magyar első és sokáig legfőbb cége, a Mészáros és Mészáros Zrt. idén megtriplázta az éves árbevételét: 21,9 milliárd forintról 74,3 milliárdra, amiből 17,3 milliárd tiszta profit maradt.

Busásan megéri Rogánnak dolgozni

Kormánypropaganda és állami hirdetések legyártása és terjesztése, valamint rendezvények szervezése. Ezekre kaptak lényegében monopóliumot Rogán Antaléktól Balásy Gyula cégei. És mindez továbbra is óriási üzlet - derült ki a most publikált éves mérlegekből.

Völner védője lebeszélte a bírót, hogy felolvasson egy részletet védence lehallgatott beszélgetéséből

Ma hallgatták meg a Fővárosi Törvényszéken Völner Pált, a Schadl György és 21 társa ellen zajló büntetőper II. rendű vádlottját. A hatvanéves expolitikus, akire az ügyészség nyolc év börtönt kér, 2010-21 között egy rövid megszakítással végig államtitkári poszton dolgozott, 2015-21 között az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, egyben miniszterhelyettes volt.

Kutatóintézetnek álcázva 802 milliós uniós támogatásból húztak fel egy társasházat Balatonfüreden

802 milliós támogatásból épített három építőipari cég egy 16 lakásos társasházat Balatonfüred egyik legelegánsabb részén, aminek a földszintjén kutatóintézetet hoztak létre, ahol elvileg 12 hónapig kutattak, írja Hadházy Ákos a Facebookon.

Egy bűnszervezet tagjai építési céghálónak álcázva magukat 800 millió forintnyi áfát csaltak el

Építési céghálónak álcázva, fiktív számlákkal csaltak el 800 millió forintnyi áfát egy Baja környékéről irányított bűnszövetség tagjai, akikre tíz helyszínen csaptak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai - közölte a NAV Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága pénteken az MTI-vel.

4,5 milliárd forint adót csalt el egy biztonsági őröket foglalkoztató számlagyár

Harminc embert fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként a NAV nyomozói, miután több mint 4,5 milliárd forint adót csalt el egy biztonsági őröket foglalkoztató, számlagyárat működtető bűnszervezet. A NAV a közleményben azt írja, hogy a harmincból hat embert vettek őrizetbe, közülük négy főt tartoztattak le.

A bíróság első fokon felmentette Bige Lászlót a vesztegetés vádja alól

Első fokon felmentette a Nyíregyházi Törvényszék Bige Lászlót a vesztegetés és okirat-hamisítás vádja alól. A több mint 90 milliárd forintra becsült vagyonával az egyik leggazdagabbnak számító, az ellenzékkel szimpatizáló milliárdost az ügyészség azzal vádolta, hogy 2009-ben üzleti kapcsolatba került egy olyan cég vezetőjével, akivel üzleti kapcsolatban volt, hiszen az a cég Bige műtrágyagyárának termékeit értékesítette.

Hat újabb gyanúsítottat tartóztattak le az ártándi határrendészek megvesztegetésének ügyében

Az ártándi határrendészeket érintő vesztegetési ügyben hat újabb gyanúsított letartóztatását és egy civil bűnügyi felügyeletét rendelte el a bíróság szerdán - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség az MTI-vel, jelezve, hogy a döntés nem végleges, a letartóztatásba került terheltek és védőik fellebbeztek a végzés ellen.

Mol-INA-ügy: A horvát alkotmánybíróság elutasította Hernádi Zsolt alkotmányjogi panaszát

A Mol–INA-ügyben kilenc hónappal ezelőtt Ivo Sanader volt horvát kormányfő, most pedig Hernádi Zsolt a Mol elnök-vezérigazgatójának alkotmányjogi panaszát utasították el – közölte szerdán a HRT horvát közszolgálati televízió az MTI szemléje szerint.

Akkora titok, hogy Orbánék mennyiért repülnek, hogy még az adatvédelmi hatóság sem bírta kideríteni

2018-ban a Honvédség négy olyan repülőgépet vásárolt, amit azóta kormányzati tisztviselők is használnak, amennyiben valamilyen okból nem menetrend szerinti járatokkal utaznak.
Találatok: [2011]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>