language

Kulcsszavak:

gazdálkodás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4960]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

A vendégmunkásokat elrejtené a kormány, a gazdag "migránsok" a NER-potentátok vagyonát hizlalnák

Miközben a kormány „migránsgettók” rémével hergel, vendégmunkásgettók felállítására kötelezné a külföldieket dolgoztató beruházókat. A tehetős külföldiek viszont szabadon járkálhatnak, ha beszállnak a miniszterelnöki vő valamelyik ingatlanalapjába.

Malévos vezetőket ítéltek el hűtlen kezelésért első fokon

A Fővárosi Törvényszék a Malév korábbi igazgatósági elnökét és az egyik volt vezérigazgatót is bűnösnek találta egy több száz milliós vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelési ügyben. Az ítélet nem jogerős, az ügyészség súlyosabb büntetést akar.

Inkasszózták Budapest számláját, feljelentést tesz a főváros

A szolidaritási hozzájárulás vitatott mértéke miatt indult per részeként elrendelt azonnali jogvédelem ellenére a Magyar Államkincstár 5,6 milliárd forint értékben inkasszót gyakorolt a főváros számlája felett. Ezért a fővárosi önkormányzat hivatali hatalommal való visszaélés miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen – közölte Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes csütörtökön. Nincs illúziójuk, hogy a hivatali hatalommal való visszaélés kapcsán „objektív nyomozást folytatna le a nyomozó hatóság”, de ezt „szó nélkül nem hagyhatjuk”.

„Ilyen se volt még Magyarországon soha” Bige László az ellene folytatott kormányzati hadjáratról

Egy nyáron életbe lépett rendelet szerint a szén-dioxid-kvótához kapcsolódóan extra adót kell fizetniük a vegyipari vállalatoknak, ám gyakorlatilag szinte egyedüliként a műtrágyagyártó Nitrogénművek Zrt.-nek. A cég idén novemberben leállította a működését. A vállalat elnök-vezérigazgatója, az egyik leg­gazdagabb magyar, Bige László ellen évek óta folyamatosak az eljárások és vizsgálatok. Szerinte le akarják nyúlni a cégét. De kik?

Százmilliárdos átcsoportosítás a költségvetésben – plusz négymilliárd jut kormányzati kommunikációra

Most is megemelték Rogán Antal kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos keretét, ezúttal négy milliárd forinttal.

Szabályos beszerzés után inkább egy másik szereplővel kötött szerződést a pécsi önkormányzati cég

„Érthetetlen és rendkívüli döntés volt, hogy a Pécsi Vagyonhasznosító (PVH) nem egy szabályosan lefolytatott beszerzési eljárás nyertesével kötött szerződést, hanem egy teljesen másik szereplővel” – mondta ma bírósági meghallgatásán az önkormányzati cég egykori gazdasági vezetője. A Pécsi Járásbíróságon csütörtökön folytatódott a Szentgyörgyi Dávid ellen indított pótmagánvádas eljárás, amiben a PVH volt vezérigazgatóját hűtlen kezeléssel vádolják.
Találatok: [4960]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>