language

Kulcsszavak:

gazdálkodás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4398]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Felfüggesztett börtönt kapott a volt szakolyi polgármester, amiért támogatási pénzt működésre fordított

Több mint 60 millió forint, papíron másra szánt támogatást fordított az önkormányzat működésének finanszírozására Szűcs Gabriella, Szakoly volt polgármestere.

Ujhelyi szerint gyanús, hova tűntek az EU-tól kapott, tesztelésre biztosított százmilliók

A magyar kormány nem reagált a megkeresésére, ezért az Európai Bizottságtól kéri ki az ingyenes Covid-tesztekre adott uniós támogatás elszámolási dokumentációját Ujhelyi István, szerinte ugyanis erősen korrupciógyanús a 900 millió forintos keret felhasználása.

Közel 1,3 milliárdot fizet a rendszerváltás vándorkiállításaiért Schmidt Mária alapítványa

A két utazó tárlatot ugyanaz a cég intézi, aki a Trianon-emlékév kiállításait szállította.

Bepereljük a Miniszterelnökséget az Antall József Tudásközpont átvilágítási jelentéséért

A Direkt 36 tavaly megírta, hogy az Antall József Tudásközpont (AJTK) vezetője, Antall Péter nagyon magas fizetést kap, és rengeteg külföldi utazást tesz kollégáival. A Miniszterelnökség a cikk után vizsgálatot indított, hogy megállapítsa, mire és hogyan költötte az AJTK a kapott állami támogatást. Az átvilágítás után megszüntették a szervezet közpénzes támogatását, de a jelentést hiába kértük ki a Miniszterelnökségtől: 45 nap hosszabbítás után megtagadták a kiadását.

Nem titkos, de nem is nyilvános: egyre több „kétezres” döntést hoznak Orbánék

Az Orbán-kormányok 2010 óta 1549 olyan kormányhatározatot hoztak, amelyek nem titkosak, mégsem tudni, mi áll bennük. Ezek száma egyre nő: a döntések harmada, 504 tavalyi. Ám a félezer 2021-es határozat egyike sem nyilvános, mert döntés-előkészítő anyagnak számítanak.

A saját újraválasztását célzó osztogatást finanszírozza a kormány a megszorítással

A választási osztogatást a jövő év első hónapjaiban futtatja csúcsra a kormány, ennek ellentételezéseként a 2022-es költségvetésből 755 milliárd forint értékű kiadást óhajt megtakarítani.

Habony és Tombor köréhez is juthatott a bedőlt fővárosi fejlesztés 11 milliárdjából

Titokban tartott alvállalkozókkal próbálták megmenteni a budapesti elektronikus jegyrendszert, de végül csak a veszteségeit növelték 160 millió forinttal.

„Nem hivatalos összegeket követeltek” – gyanús esetekről beszéltek a váci fociklub korábbi vezetői

Akadályozták a napi működést és egyre több pénzt követeltek – ezt állítják a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesületről a Vác FC korábbi vezetői egy önkormányzati bizottsági ülésről készült feljegyzés szerint. Pető Tibor, az egyesület fideszes elnöke és a város korábbi alpolgármestere azt hangoztatta, hogy a stadionfelújítás csak általa valósulhat meg. Mindeközben az egyesület megakadt beruházásairól szóló elszámolásait az EMMI ellenőrzi: az a minisztérium, aminek miniszterhelyettese egyszemélyben a körzet országgyűlési képviselője is. Tovább bonyolódik a „váci fociügy”.
Találatok: [4398]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>