language

Kulcsszavak:

önkormányzat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5837]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Felszámolták a bűnszervezetet, mely kórházakat és önkormányzatokat vert át

Negyvenhárom csalás és ötvenegy csalási kísérlet írható a számlájára annak a bűnözői hálózatnak, melynek irányítói elsősorban kórházakat, önkormányzatokat, sportegyesületeket és színházakat károsítottak meg számlaváltós csalásokkal – közölte a rendőrség. A strómanok mögé bújt elkövetői kör tevékenységét 2016-ig követték vissza a fővárosi nyomozók.

Rogán barátjának érdekeltségénél landolt az egykori szexbarlang épülete, amit nemrég adott el a Belváros

Nem csupán egyetlen lakás, hanem egy teljes épület tulajdonosa lett Budapest szívében friss érdekeltségén keresztül Shabtai Michaeli. Már meg is kérték az engedélyt a ház elbontására, amely úgy került Shabtai Michaeli kezébe, hogy részben megvette azt a céget, amely az év végén az önkormányzattól megvásárolta a különleges sorsú, egykor bordélyházként működő ingatlant.

Áll a kukabál. Káoszos hulladékszállítás Pest megyében

Pest megye számos településén hetekig nem vitték el a házak elől a szelektíven gyűjtött szemetet, előfordult, hogy a háztartásit se. A részben államosított és központosított, rezsicsökkentéssel sújtott hulladékgazdálkodási rendszer megbukott. A lakosok az önkormányzatokat okolják, de a kormánynak és a Fidesznek is kellemetlen a helyzet.

A költségvetés árnyékában megszavazták a fővárosi terek államosítását is

Karácsony Gergely korábban „törvényesített rablásnak” nevezte, hogy a Fővárosi Önkormányzattól az állam ellentételezés nélkül elveszi többek között a Vörösmarty teret, hogy aztán 99 évre a fideszes vezetésű V. kerületnek adja, az összes jövőbeni bevételével együtt.

A ferencvárosi önkormányzati cégnél landolt a bitcoinbányászat miatt lemondott DK-s politikus

„Jajj Istenem, mit vétettem én a DK-nak, hogy még a bitcoinbányászat miatt lemondott politikusukat is idehozták a nyakamra?!” – fakadt ki Facebook-oldalán Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester szombaton.

Több mint 700 millió forint értékben adna el ingatlanokat a belvárosi önkormányzat

Tizenegy ingatlant értékesítene kedvezményes áron a fideszes vezetésű V. kerületi önkormányzat – értesült az rtl.hu. Az összesen több mint 700 millió forintra becsült vagyon nem árverés útján cserélne gazdát, hanem a jelenlegi bérlők vásárolhatnák meg. A helyi képviselő-testület június 30-án már meg is szavazta az erről szóló előterjesztést, így kedvezményesen vehet egy ingatlant Rogán Antal miniszter szakkollégiumi ismerősének a cége, valamint az a vállalat is, amely korábban Vajna Tímea fánkbizniszében volt érdekelt. Az eladásra szánt irodák, raktárak és üzlethelyiségek bérlői több esetben is idén júniusban jelezték utoljára a vásárlási szándékukat, azaz kérelmük mindössze néhány nap alatt át is futott a rendszeren.

Nehezebben vehetik be a Balatont a "mohó beruházók", de azért maradtak kiskapuk

A közvetlen Balaton-part beépítésének lehetőségét jelentősen korlátozta az Alkotmánybíróság, de ez a tópart túlterhelésének csak részben szab gátat.

150 milliós villát épített engedély nélkül a neves magyar baloldali politikus

Építési engedély nélkül, a hatóságokat félrevezetve épített magának álomvillát a harsányságáról, erőszakos akcióiról ismert baloldali politikus Budapest egyik legdrágább kerületében. Ráadásul régi parasztháznak próbálja álcázni a legalább 150 milliót érő épületet. Éppen az a Tordai Bence építkezett jogsértő módon, aki hosszú ideje a lehető legharsányabban támadja az ugyancsak engedély nélkül építkező milliárdost, Csipak Pétert.

Letagadott rokonság: ismét perrel fenyegetőzik a büdöskommunistázó fideszes politikus

A volt alpolgármester most azt állítja: a szó jogi és köznapi értelmében sem rokona az érdi közbeszerzéseken tündöklő építőcég tulajdonosának. Annak ellenére sem, hogy a városi közéletet közelről figyelők között ez a viszony közismert: a volt fideszes alpolgármester nővérének és a cégtulajdonos vállalkozó fivérének házasságkötéséről szóló Facebook-posztot 273-an lájkolták, és a céghálóban is több összefonódásra bukkantunk.

Újabb helyi politikus bukott, letartóztatták Zákányszék alpolgármesterét

Az alpolgármester zöldségesbolt-hálózatot is működtető kereskedelmi vállalkozása három év alatt 100 millió kárt okozhatott a költségvetésnek. Nemcsak az alpolgármestert, hanem egyik alvállalkozóját is letartóztatták, az alkalmazottak és a beszállítók pedig munka nélkül maradtak.
Találatok: [5837]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>