language

Kulcsszavak:

önkormányzat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6514]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Kocsis Máté szerint hármas garancia védi a Józsefvárosban kisajátításra kijelölt házak lakóit

A Józsefvárosban tervezett állami kisajátítások ügyében tartott sajtótájékoztatót Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, korábbi józsefvárosi polgármester kedden. Kocsis szerint azért szerveztek sajtótájékoztatót, mert „tiszta vizet akarnak önteni a pohárba”, hogy megnyugtassák a lakókat. Hozzátette, Pikó András józsefvárosi polgármester félreérti a törvényjavaslatot, és azzal riogatja a családokat, hogy utcára fognak kerülni. Furcsának nevezte, hogy a polgármester szerdára tüntetést szervezett. Kocsis szerint érthetetlen, hogy miért országosan hirdetik a megmozdulást, holott ez egy helyi ügy. Arra kérte a nem józsefvárosiakat és a külföldieket, hogy maradjanak távol a tüntetéstől.

Józsefváros milliárdokat költene rá, több százan lakhatnának benne, az állam mégis elvenné

Egy több mint 9 milliárd forintos komplex bérlakás-felújítási és városrehabilitációs program mehet a levesbe azzal, hogy az állam józsefvárosi ingatlanokat sajátítana ki. A Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Csák János kulturális miniszter által jegyzett salátatörvény értelmében ezekben az ingatlanokban kapna helyet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2025-ben induló új tanárképzése.

Szembement a NER-rel a fideszes testület: Fonyód nem adja a Balaton-partot az államnak

Hiába jelent már meg így a Magyar Közlönyben, a fonyódi önkormányzat nem adja állami tulajdonba az Erzsébet-tábor előtti másfél kilométeres szabadstrandot.

Mégsem vesz kegyeleti szolgáltatót a győri vagyonkezelő, nyomozás indult az ügyben

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban, tudta meg az Átlátszó. Egy feljelentés és az Átlátszó riportja után a GYŐR-SZOL Zrt. elállt a vételtől, de nem árulja el, pontosan miért.

Kisajátított józsefvárosi ingatlanokat adományozna a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek az állam

Tíz ingatlant, köztük egy iskolaépületet és lakóházat venne át a magyar állam a Józsefvárosi Önkormányzattól a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek, az ingatlanok a jövő szeptemberben induló új tanárképzésnek adnának otthont.

Az egri polgármesternek tiltakozó nyilatkozatot akartak átadni helyi képviselők, de Mirkóczki Ádám bezárkózott az irodájába

Mirkóczki Ádám egri polgármesternek hétfőn egy rendkívüli sajtótájékoztató után helyi képviselők próbáltak átadni egy közös nyilatkozatot, amelyben elítélik az adatmanipulációt, de a polgármester bezárkózott egy irodába, és nem volt hajlandó átvenni a dokumentumot, írta az Egri Válasz.

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak Bácsszőlős polgármestere ellen, aki beköltözött az uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak Bácsszőlős fideszes polgármestere ellen, aki a 46,5 millió forint uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba költözött be, erről a rendőrség tájékoztatta Hadházy Ákost.

A fideszes polgármester állítólag lehülyézte a képviselőtestület tagjait

Hivatali visszaélés miatt indult nyomozás Bácsszőlős fideszes polgármestere ellen, aki néhány éve beköltözött a falu uniós támogatásból felújított, de üresen álló orvosi szolgálati lakásba – erről Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő írt. Ő volt az, aki feljelentést tett a még februárban nyilvánosságot kapott ügyben. A képviselőtestület egyik tagja az RTL Híradónak azt mondta: a polgármester korábban lehülyézte őket, amikor szóvá tették a problémát, és azt mondta, úgysem tudnak semmit tenni. A helyieket továbbá nem igazán kavarta fel az eset, azt mondták, vannak ettől sokkal nagyobb problémák. Szarvas Róbert az ügy kirobbanása óta kiköltözött a szolgálati lakásból. A Híradó most hiába kereste.
Találatok: [6514]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>