language

Kulcsszavak:

önkormányzat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6512]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Szembement a NER-rel a fideszes testület: Fonyód nem adja a Balaton-partot az államnak

Hiába jelent már meg így a Magyar Közlönyben, a fonyódi önkormányzat nem adja állami tulajdonba az Erzsébet-tábor előtti másfél kilométeres szabadstrandot.

Mégsem vesz kegyeleti szolgáltatót a győri vagyonkezelő, nyomozás indult az ügyben

Már gyanúsított is van a Memento temetkezési cégnek a győri önkormányzati vagyonkezelő által tervezett megvásárlása miatt zajló nyomozásban, tudta meg az Átlátszó. Egy feljelentés és az Átlátszó riportja után a GYŐR-SZOL Zrt. elállt a vételtől, de nem árulja el, pontosan miért.

Kisajátított józsefvárosi ingatlanokat adományozna a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek az állam

Tíz ingatlant, köztük egy iskolaépületet és lakóházat venne át a magyar állam a Józsefvárosi Önkormányzattól a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek, az ingatlanok a jövő szeptemberben induló új tanárképzésnek adnának otthont.

Az egri polgármesternek tiltakozó nyilatkozatot akartak átadni helyi képviselők, de Mirkóczki Ádám bezárkózott az irodájába

Mirkóczki Ádám egri polgármesternek hétfőn egy rendkívüli sajtótájékoztató után helyi képviselők próbáltak átadni egy közös nyilatkozatot, amelyben elítélik az adatmanipulációt, de a polgármester bezárkózott egy irodába, és nem volt hajlandó átvenni a dokumentumot, írta az Egri Válasz.

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak Bácsszőlős polgármestere ellen, aki beköltözött az uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba

Hivatali visszaélés miatt nyomoznak Bácsszőlős fideszes polgármestere ellen, aki a 46,5 millió forint uniós pénzből felújított orvosi szolgálati lakásba költözött be, erről a rendőrség tájékoztatta Hadházy Ákost.

A fideszes polgármester állítólag lehülyézte a képviselőtestület tagjait

Hivatali visszaélés miatt indult nyomozás Bácsszőlős fideszes polgármestere ellen, aki néhány éve beköltözött a falu uniós támogatásból felújított, de üresen álló orvosi szolgálati lakásba – erről Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő írt. Ő volt az, aki feljelentést tett a még februárban nyilvánosságot kapott ügyben. A képviselőtestület egyik tagja az RTL Híradónak azt mondta: a polgármester korábban lehülyézte őket, amikor szóvá tették a problémát, és azt mondta, úgysem tudnak semmit tenni. A helyieket továbbá nem igazán kavarta fel az eset, azt mondták, vannak ettől sokkal nagyobb problémák. Szarvas Róbert az ügy kirobbanása óta kiköltözött a szolgálati lakásból. A Híradó most hiába kereste.

Szadán nem lett belőle fideszes polgármester, Dunakeszitől és Gödtől több mint kétszázmillióért kapott megbízást

Petneházy Balázs Pál nem sokkal, de kikapott Szadán 2014-ben. Eközben rendre kapott megbízásokat a kormánypárti Dunakeszitől, Gödtől pedig azóta, hogy Kammerer Zoltán a polgármester. Előbbi város vezetője, Dióssi Csaba szerint minden a jogszabályokban meghatározott módon történt.

Vitézy szerint a felújított orosz metrókocsik ügyében összejátszott a Fidesz és az ellenzék

Vitézy Dávid arról beszélt az Index csütörtöki műsorában, hogy a Fidesz összejátszott az ellenzékkel az orosz metrókocsik felújításának ügyében. Az LMP támogatásával induló főpolgármester-jelölt azt tette szóvá, hogy a Karácsony Gergely-féle városvezetés nem vizsgálta érdemben a közbeszerzési eljárást, aminek a végén az orosz Metrowagonmash nyerte el a munkát. Vitézy felidézte, hogy ehhez képest Karácsony 2019-ben még arról beszélt, hogy tucatnyi embernek kéne börtönbe mennie a metrókocsik felújítása miatt. Mégis most is az a Bolla Tibor vezeti a BKV-t, aki még Tarlós István főpolgármestersége idején aláírta a megállapodást az oroszokkal. Vitézy azt ígérte, hogy nyilvánosságra hozza a közbeszerzéssel kapcsolatos összes dokumentumot.
Találatok: [6512]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>