language

Több mint négymillió forintjába került az adófizetőknek, hogy Balog Zoltán kiruccant Novák Katalinnal Pápua

18 639 ausztrál dollár (4 388 372 Forint) költséget fizetett a magyar állam Balog Zoltán és egy másik egyházi személy tavaly októberi útja kapcsán az utazásukkal és a tartózkodásukkal összefüggésben – derül ki egy adatigénylésből, amelyet az egyik olvasónk nyújtott be a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz.

Sosem látott törvénysértés miatt brutális büntetést szabott ki az ÁSZ a baloldali pártokra

A külföldről hazánkba guruló dollárokat a baloldali pártok a saját kampányaikra használták fel – derül ki az Állami Számvevőszék nyilvánossá vált részjelentéséből, amelyben a 2022-es országgyűlési választások kampányának pénzügyi hátterét tárja fel a szervezet. Az ÁSZ komoly büntetést szabott ki: a baloldali pártok összesen 261 millió forintot kénytelenek befizetni a tiltott támogatás nyomán.

Magyar Péter: Egy miniszter fenyegetett meg a Karmelitában, nem a titkosszolgálat

„A nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén – ahogy azt már korábban is jeleztem – egyebek mellett tájékozódtunk a Magyar Péter által megfogalmazottakról” – írja a Facebookon Sas Zoltán, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke.

10 milliárdból varázsolja újjá a Puskin utca 4-et Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége

A Kommentár Alapítvány 3 milliárd forintot kapott a Miniszterelnöki Kabinetirodától 2022-ben a Puskin utca 4. felújítására. 2022-ben 11 milliárdot kaptak a magyar felsőoktatás éves összköltségvetésének megfelelő vagyonú Mathias Corvinus Collegium Alapítványtól, ennek nagy részét a felújításba forgathatják. A tendert Mészáros gyerekeinek cége nyerte meg.

Korrupcióval vádolják a vizes sportszövetség kuvaiti elnökét, aki Novák Katalinnal találkozott annak lemondása előtt

Korrupcióval vádolják Huszain al-Muszallamot, a vizes sportszövetség elnökét, akivel Novák Katalin a lemondása előtti napon Dohában fotózkodott. Az insidethegames.biz oldal cikke szerint Huszain al-Muszallam 2021-ben a Kuvaiti Olimpiai Bizottság ügyvezetőjeként 10,4 millió eurónyi szerződést adhatott a felesége és gyerekei tulajdonában lévő cégnek.

Átlépte a 30 millió forintot a Megafon heti számlája Facebook-hirdetésekre

A pedofilbotrányt követő lemondások után több mint 10 milliót költött facebookos hirdetésekre a Megafon – írtuk meg néhány napja a Political Capital elemzése alapján. Azóta alaposan felpörögtek az események, és jelenleg már ott tartunk, hogy a kormány narratíváját a közösségi médiában sulykoló influenszerközpont heti hirdetési számlája most 30 509 462 forint.

Eldőlt, melyik cég nyerte a gyerekek balesetbiztosítását

A részben Mészáros Lőrinc által birtokolt CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. nyerte el azt a közbeszerzést, amelyet az állam évről évre kiír a 3 és 18 év közöttiek baleset-biztosítására. Végül nem volt verseny.
Találatok: [57438]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>