language

Az irodaházbiznisz után újabb sokmilliárdos üzletet kötött Tiborcz és az állam

Ezúttal az MVM egy állami hitelből is fejlesztett, nyereségesen működő napelem-parkot vett meg a kormányfő vejéhez tartozó cégektől.

Nem tudni pontosan, mit csinál, de hatalmasra nőtt a Mészáros Lőrinc és Szíjj László alapította ingatlanfejlesztő

A cég neve megváltozott, és Mészáros már nincs benne.

Pénzért állított ki hamis igazolást egy orvos, közben a nemzetvédelmisek csapdájába szaladt bele

Egy budapesti főorvos 100 ezer forint kenőpénzért cserébe vizsgálat nélkül igazolta volna, hogy egy vietnámi „beteg” állapota nem engedi meg, hogy repülőgépre szálljon. Pedig vietnámi „beteg” nem létezett, mindez a Nemzeti Védelmi Szolgálat szervezett vizsgálati akciója volt, írj az MTI. Az orvos pénzbüntetést kapott.

Rogán Antal: Ha belenyúltam volna a Schadl-ügy aktáiba, akkor maga szerint lenne benne ilyen beszélgetés?

„Amikor a válásom volt, keresnem kellett egy helyet. Hol keres magának az ember egy lakást, ha nem egy ismerősnél?” - mondja a miniszter arról, hogy miért éppen kabinetfőnöke, Nagy Ádám apjának ingatlanjában lakik.

A kormány a kampányhajrában küldött kampányszagú körlevelet a katolikus plébánosoknak

A kormány május 28-án, alig több mint egy héttel az európai parlamenti és önkormányzati választások előtt postázott ki egy olyan levelet a katolikus plébániáknak, melyben a kormánynak a Magyar Katolikus Egyház javára, illetve a katolikus értékrendszerbe illő intézkedéseire emlékeztette az egyházfikat.

Maglódon rommá verték a 4 milliós miniszterelnökségi forrással támogatott civil szervezetet, ami mögé a Fidesz is beállt

A jobboldal helyi viszályai miatt úgy döntött a Fidesz, hogy lecseréli helyi szövetségesét. De az új sem jött be.

Talán jövőre kész lesz a 9 éve beígért uszoda, de kell még hozzá 3,2 milliárd forint

Szekszárd régi uszodáját 2015-ben zárták be, az akkori fideszes polgármester 2017-re ígérte az új létesítmény elkészülését. Az építkezésnek végül 2018-ban álltak neki, de az uszoda még mindig nincs kész, holott már egy csomó közpénzt elköltöttek rá. Most egy újabb kormányközeli építőcsapat fut neki a beruházásnak, további milliárdokért.

Folytatódik a harc a Club Aligáért: újabb pert nyertek a civilek

Az Aligai Fürdőegyesületnek adott igazat a bíróság a területet „fejlesztő” NER-oligarchia ellen. A csata tovább folytatódik, ígéri Bukovszki András, aki egyedüliként került be vasárnap az új testületbe az egyesület képviselőjelöltjei közül.
Találatok: [58097]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>