language

A GVH engedélyezte, Tiborcz-közeli napelemparkot vesz az MVM leányvállalata

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyta az MVM Zöld Generáció Zrt. és a Tatooine Solarpark Kft. összefonódását hétfőn, a döntés értelmében az állami energetikai óriás leányvállalata közvetlen és kizárólagos irányítást szerez a Tatooine felett.

Őrizetbe vették Óbuda baloldali alpolgármesterét

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a hatóságok a ma reggeli házkutatások során őrizetbe vették Czeglédy Gergő óbudai alpolgármestert, a baloldali összefogás politikusát. A Központi Nyomozó Főügyészség vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés és más bűncselekmények kapcsán folytatott nyomozást.

Így úszhatta meg Gattyán György: a húszmilliárdos adócsalás, amit eltussoltattak NAV-val

A NAV volt nyomozó őrnagya, Tiszolczi Lajos végignézte, hogy a munkahelyét és a munkáját tönkreteszi a legmagasabb szintű politikai beavatkozás. Mindezt egy olyan történet fordulatai mentén mesélte el a Partizánnak, melynek néhány részlete eddig is ismert volt, csak épp az érintetteken kívül senki nem tudta, hogy összefüggnek. Pláne, hogy egy ennyire sötét ügy áll a háttérben.

Világhírű lett a 43-1-re végződött U14-es meccs, de bundagyanú miatt vizsgálják a történteket

A Kerekegyháza U14-es csapatának a megyei futballbajnokság északi csoportjának utolsó fordulójában 42 góllal kellett győznie ahhoz, hogy jobb gólaránnyal megelőzze azt a Kunszentmiklóst, amelyet a bajnokságban nem tudott legyőzni (egy döntetlen, egy vereség). Mit tesz isten, a Kerekegyháza 43-1-re nyert a Pálmonostora ellen.

Választási csalás miatt megismétlik a nemesdédi polgármester-választást

A Somogy Vármegyei Területi Választási Bizottság a Nemesdédi Helyi Választási Bizottság 34/2024. (VI.09.) számú, polgármester választása tárgyában meghozott határozatát megváltoztatja, a választási eredményt megsemmisíti, és a kb. 800 fős Nemesdéden megismételteti a polgármester-választást. Az ismételt szavazást július 7-re tűzték ki.

200 milliárdos romániai sztrádaépítéssel próbálkozik Mészáros Lőrinc üzlettársa

A jachtos milliárdos Szíjj László érdekeltsége is rástartolt a Romániában tervezett nagy útépítésre. Ha sikerrel jár, mégiscsak csurran-cseppen uniós pénz a magyar útépítőknek.

Az irodaházbiznisz után újabb sokmilliárdos üzletet kötött Tiborcz és az állam

Ezúttal az MVM egy állami hitelből is fejlesztett, nyereségesen működő napelem-parkot vett meg a kormányfő vejéhez tartozó cégektől.

Nem tudni pontosan, mit csinál, de hatalmasra nőtt a Mészáros Lőrinc és Szíjj László alapította ingatlanfejlesztő

A cég neve megváltozott, és Mészáros már nincs benne.

Pénzért állított ki hamis igazolást egy orvos, közben a nemzetvédelmisek csapdájába szaladt bele

Egy budapesti főorvos 100 ezer forint kenőpénzért cserébe vizsgálat nélkül igazolta volna, hogy egy vietnámi „beteg” állapota nem engedi meg, hogy repülőgépre szálljon. Pedig vietnámi „beteg” nem létezett, mindez a Nemzeti Védelmi Szolgálat szervezett vizsgálati akciója volt, írj az MTI. Az orvos pénzbüntetést kapott.
Találatok: [58113]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>